2009-2013 Arası MacBook Pro ve Air alınır mı?

r-sql

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2019
Mesajlar
325
Selamlar, evimde güzel bir toplama masaüstü cihaza sahibim. Buna ek olarak aşağıda belirttiğim sebeplerden ötürü birde laptop almak istiyorum.

Başlıkta görüldüğü üzere, 2009-2011 arası MacBook Pro ve 2010-2013 Arası MacBook Air'leri tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

Kullanım amacıma gelecek olursak, ofis programları, blog yazma ve dizi film gibi basit işler için kullanabileceğim, taşırken problem yaşamayacağım ve son derece stabil çalışan bir laptop almayı düşünüyorum. (İkinci El)

Sizce bu cihazlar bahsettiğim işler için 1900-2500 TL bandında alınabilirler mi?

Bunun dışında bu fiyat bandında, ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. Önerilerinize açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çöpe atarsın paranı yapma öyle şeyler. Ryzenli laptop bulursun o fiyata güncel.
Telefonlarındaki yazılım ve donanım uyumu ile uzun süre akıcılığın ve stabilitenin sağlanmasından dolayı, belki aynı durum bilgisayarlarında da söz konusudur diye düşündüm. Ama siz artık basit işleri bile göremez diyorsunuz yani?
 
10 senelik ürün zaten daha ne kadar ömrü vardır ki. Çalışsa kasacak kasmasa ölecek. Apple da olsa ürün ömrü 10 sene olmaz şahsen. 2016 öncesi alınmaz artık bence.
 
Macos kullanacaksanız günlük kullanımda hiçbir sorun yaşamazsiniz. Windows gibi şişme ve yavaslama sorunu olmaz. Macbook pro alirsaniz i serisi islemcili alirsaniz ssd ve ram artirma şansınız olur. Macbook air alirsaniz disk arttirmasi pahalı ve ram artmiyor maalesef. 1800 1900tl ye 2.el i3 -i5 işlemcili 3 5 senelik laptop ta alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı