Basınçlı klavye önerisi

EfeKox

Hectopat
Daha fazla  
Daha önceden karşıma çıkmıştı ama kaydetmedim ve bir daha bulamadım. Bu klavyelerde bastığın kadar güç kadar tepki veriyor. Genel olarak yarış oyunlarında kullanmak istiyorum. Bilginiz varsa klavye linki bırakır mısınız ve önerilerinizi yazar mısınız?

Daha önceden karşıma çıkmıştı ama kaydetmedim ve bir daha bulamadım. Bu klavyelerde bastığın kadar güç kadar tepki veriyor. Genel olarak yarış oyunlarında kullanmak istiyorum. Bilginiz varsa klavye linki bırakır mısınız ve önerilerinizi yazar mısınız?
Manyetik klavyelerden bahsediyorsun. Ama yarış oyunlarında o söylediğin şekilde kullanmak için gamepad modu bulunanlardan almak lazım, onları da düşük bütçede bulmak zor. Bütçen nedir?

Gamepadin yoksa gamepad almanı öneririm doğrusu yarış oyunları gamepad ile daha keyifli oluyor bana göre hiçbir ayar yapmadan da dediklerini kullanabiliyorsun.

oynadıklarım lfs, asetto, beamng ve f1 gamepad var ama hiç denemedim onla direksiyon da almak biraz pahalı geldi gözüme açıkcası

Şu anlık bir bütçe belirlemedim 4K civarı var mıdır ya da iyileri ne kadardır kaça çıkmam lazım.

Daha fazla dostum. Bu tarz klavyeler bahalı fakat manyetik klavyelerin temel kullanım amacı FPS-rekabetçi oyunlarda tepki hissiyatını hızlandırmak. Oyunlar için uygun fiyatlı gamepadler var kaliteli onları tercih etmen daha keyifli olur.

Kardeşim manyetik klavye kullanıyor, Forza'da denedim ve beklediğim gibi olmadı. Simülasyon oyunlarında gaz ve freni tepkisel yapabilmek için direksiyon setlerindeki gibi uzun bir basım mesafesi olması lazım.

Gamepadin yoksa gamepad almanı öneririm doğrusu yarış oyunları gamepad ile daha keyifli oluyor bana göre hiçbir ayar yapmadan da dediklerini kullanabiliyorsun.

Ben Forza Horizon için 8bit Ultimate 2C aldım ancak gaz ve frenleme konusunda beklentimin çok gerisinde kaldı ki kolda haklı bu kadar hassas ve geniş aralıklı pedal tepkisini simüle edebilmesi için tetiklerin basınç mesafesi yetersiz kalıyor. Ek olarak yıllarca gamepad kullanmamışsanız kas hafızanız tuşlara uyum sağlamıyor.

şuanlık bir bütçe belirlemedim 4k civarı var mıdır ya da iyileri ne kadardır kaça çıkmam lazım
Bütçe o kadar çıkar diyorsan bence bütçeni ikiye bölüp bir kısmıyla gamepad bir kısmıyla güzel bir mekanik klavye alabilirsin.

Klavye istediği kadar manyetik olsun gamepadin zevkini vermez bana göre.

Son düzenleme:
Bütçe o kadar çıkar diyorsan bence bütçeni ikiye bölüp bir kısmıyla gamepad bir kısmıyla güzel bir mekanik klavye alabilirsin.

Klavye istediği kadar manyetik olsun gamepadin zevkini vermez bana göre.

Hem manyetik klavye alır, hem de gamepad.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı