2009 i20 ne kadar eder?

Mesajimi okumadiniz herhalde bu fiyatlara onerilen efsane kasa Corolla'nin yaninda 500'e koumaya hakkim var yazdim dediginiz fiyata nerede 2009 2010 model araba var acaba.

Arkadaş istersen 5 milyon liraya koy umrumuzda değil. Ayrıca fiyat belirlerken böyle bir kıyas saçma. Efsane kasa Corolla C segmenti ve sorunsuzluğuyla bilinen bir araba olarak bilinir. Onu efsane yapanda budur. Senin araban daha yeni bunu kimse inkar etmiyor ama b segmenti. Armutla elma kıyaslaması gibi. Fiyatını belirlerken senin arabana yakın olanların fiyat ortalamasını alman daha mantıklı olur.

Hayatinizda kac yil calisip bir araba aldiniz acaba herkesin arabasi kendine kiymetlidir burada efsane kasa corollar oneriliyor bu fiyata kusura bakmayin ama bu fiyata Corolla konuluyoss ben bu arabayi 500'den asagiya satmam evet arabam hint kumasi degil fakat arabayi digerlerinden ayiran ozellikler var bir de maksimum 400 yazmissiniz bana 2010 Max 400 bine bir araba atar misiniz acaba.

Dostum nasıl bu kadar dünyadan kopuksunuz? Piyasadan kopuksunuz? Araştırmak nedir bilmezsiniz? Bakmak nedir bilmezsiniz aklım almıyor.

Senin aracının değişensizi, içi dışı tertemiz. 425 yazmış, arayıp 400 olur mu desem kahveni koydum buyur gel abi diyecek. +2011 MODEL :) :) :)

Komple hatasız içi dışı pırıl pırıl 450 yazmış. 420 civarına saniyesinde alırsın. Artı olarak 2011 Model artı olarak senden 25.bin km daha düşük :)

Daha bakmayı bilmiyorsunuz, dünyadan haberiniz yok halen gelmiş Corolla 400 bin ben bunu 500'den aşağı satmam diyor. 500'e gider 2014 sonrası makyajlı kasasını alır adam ne yapsın senin 16 yaşındaki arabanı.

400 üstünü gördüğün her teklifte sat bence. 500 bin demişsinde 500 bin liraya bunun makyajlı kasası var 2012-2014 arası üretilen.
400 üstünü göremez maalesef. Arkadaşımız aracını hint kumaşı sanıyor da ilana koyup aylarca beklediğinde anlayıp büyük ihtimalle satmaktan vaz geçecek :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı