2009 MacBook alınır mı?

Furkan_Elci

Hectopat
Makaleler
1
Sorum başlıkta. 2K bütçem var, sistemi yazın toplayacağım. Günlük işler ve borsa için kullanacağım,
2 bin liraya buldum, ürün temiz gözüküyor, bir kırığı çiziği yok.

Özellikler:
Intel Core 2 Duo.
8 GB 1333 MHz RAM.
250GB HDD.
256 GB SSD.
13"
2K bütçeye önerilerinizi beklerim. (MacBook tercihimdir) :)

Sorum başlıkta. 2K bütçem var, sistemi yazın toplayacağım. Günlük işler ve borsa için kullanacağım,
2 bin liraya buldum, ürün temiz gözüküyor, bir kırığı çiziği yok.

Özellikler:
Intel Core 2 Duo.
8 GB 1333 MHz RAM.
250GB HDD.
256 GB SSD.
13"
2K bütçeye önerilerinizi beklerim. (MacBook tercihimdir) :)
Kesinlikle alinmaz, hic uygulama yukleyemezsiniz.

Hocam bunlar bulabildiklerim.

Berbat özellikleri var, hiç bulaşmayın bu ürüne. Hemen hemen çoğu uygulama çalışmaz, günlük kullanımda dahi sıkıntılar yaşatır. Markası Apple olmasa 600 700 lira anca eder.

Hometech vs düşünülebilir. İlla Apple olacaksa ikinci el daha yeni bir iPad tercih edilebilir.

iPad alamam borsa uygulamalarına mobil cihazlar 1-2 saniye geç gelebiliyor ve bu yüksek paralarda yüksek kayıpla etmem yol açar. Ve kesinlikle Hometech gibi bir markadan ürün almam aldırmam hocam çok fazla ısınma sorunu, tuş takılma sorunları var, saygılar.

Son düzenleme:
iPad alamam borsa uygulamalarına mobil cihazlar 1-2 saniye geç gelebiliyor ve bu yüksek paralarda yüksek kayıpla etmem yol açar. Ve kesinlikle Hometech gibi bir markadan ürün almam aldırmam hocam çok fazla ısınma sorunu, tuş takılma sorunları var, saygılar.
Demek istediğim daha güncel bir cihaz alın. Cihazın donması mı daha büyük para kaybettirir yoksa 1-2 saniye geç gelmesi mi? (2009 macbook donacağını falan pek sanmıyorum ama şarj entegresinde veya bataryasında problemler çıkabilir çıkmayadabilir kısacası stabil bir cihaz alın bence)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı