Merhaba resimde gördüğünüz gibi telefon Fastboot modunda kaldı. Bayağı araştırdım galiba içindeki yazılım silinmi. Ş Power tuşunu basılı tutunca tekrar aynı ekran geliyor. Ben bunun kendi ROM'unu nasıl geri yüklerim? Detaylı anlatır mısınız?
Merhaba resimde gördüğünüz gibi telefon Fastboot modunda kaldı. Bayağı araştırdım galiba içindeki yazılım silinmi. Ş Power tuşunu basılı tutunca tekrar aynı ekran geliyor. Ben bunun kendi ROM'unu nasıl geri yüklerim? Detaylı anlatır mısınız?
Hayır hiçbir tuş bozuk değil tuşakara basınca yeniden başlıyor ama yine twrp açılıyor nasıl tekrar rom yükleme bilirimSes tuşu bozulmuş olabilir mi? Cihazın ses tuşunun olduğu tarafı yavaşça tahta yüzey gibi bir şeye vursana genelde takılı kaldığı zaman bu tarz tepkiler veriyor. Bence ses kısma tuşu takılı kalmış. PC varsa ADB ile reboot etmeyi deneyebilirsin.
Hayır hiçbir tuş bozuk değil tuşakara basınca yeniden başlıyor ama yine TWRP açılıyor nasıl tekrar ROM yüklemebilirim.
İşte reis telefon açılmıyor içindeki yazılım silinmişBilgisayarınız varsa sıfırdan Stock ROM kurabilirsiniz.
Cihaz modelinizi yazıp en son çıkan ROM'u Fastboot olarak indirin. Daha sonra inen TGZ dosyasının içindeki TAR dosyasının içindeki klasörü C diskine çıkartın.![]()
Download Xiaomi Firmware - MIUI Download - Mi ROM - MiFirm
Xiaomi Firmware ⭐ MIUI Download ROM ⭐ Mi ROM ⭐ Redmi ROM ⭐ Mi Unlock Tool ⭐ Global ROM ⭐ Mi Flashtool ⭐ Download free and high speedmifirm.net
Bu rehberi uygulayın.Rehber: Mi Flash ile Stock ROM kurma
Selam, Bugün Mi Flash ile stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. Adim 1: Telefondan USB hata ayiklamayi acin. Adim 2: Mi Flash uygulamasini indirin. https://www.technopat.net/sosyal/indir/mi-flash.544/ Adim 3: Uygulamayı çalıştırın. Sizden acilista suruculeri indirmenizi isteyecek...www.technopat.net
USB hata ayıklama açamiyomBilgisayarınız varsa sıfırdan Stock ROM kurabilirsiniz.
Cihaz modelinizi yazıp en son çıkan ROM'u Fastboot olarak indirin. Daha sonra inen TGZ dosyasının içindeki TAR dosyasının içindeki klasörü C diskine çıkartın.![]()
Download Xiaomi Firmware - MIUI Download - Mi ROM - MiFirm
Xiaomi Firmware ⭐ MIUI Download ROM ⭐ Mi ROM ⭐ Redmi ROM ⭐ Mi Unlock Tool ⭐ Global ROM ⭐ Mi Flashtool ⭐ Download free and high speedmifirm.net
Bu rehberi uygulayın.Rehber: Mi Flash ile Stock ROM kurma
Selam, Bugün Mi Flash ile stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. Adim 1: Telefondan USB hata ayiklamayi acin. Adim 2: Mi Flash uygulamasini indirin. https://www.technopat.net/sosyal/indir/mi-flash.544/ Adim 3: Uygulamayı çalıştırın. Sizden acilista suruculeri indirmenizi isteyecek...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.