200Hz Excalibur alınır mı?

Aynısı bende var çok iş görüyor güzel görüntüsüyle. Ama VA panel bir monitör ve panel kalitesi tabii ASUS veya MSI monitörlerden daha düşüktür. Fiyatına göre yine de müthiş bence.

Hepsi istisnasız ghosting sorunlu geliyor. Ama insanlar 3000 liraya ne bekliyor anlamıyorum. O yüzden bu monitörün bütün kötü yönlerini görmezden geliyorum ve fiyatına göre kesinlikle alınılabilir bir monitör olduğunu düşünüyorum. Gidip 10.000TL'lik Fast IPS 360Hz monitör ile kıyaslamanın anlamı yok.
Fiyatına göre Alınabilir bir monitör.
Güzelce oyun oynatır, aynı şekilde günlük kullanımda da iş görür. Tercih edilebilir.

https://www.hepsiburada.com/casper-...r-p-HBCV00002Z6L30?url_src=and-product-detail hocalarım almak istediğim bu monitör. Bu monitörün eksi ve artı yanları nedir söylerseniz sevinirim.

Öncelikle ilk eksisi VA panel olması ve monitör konusunda o kadar iyi bir firma olmaması ikinci ise ağır ghosting sorunlarının yaşandığı ağır bir şekilde söyleniyor bu bütçeye tercih edilecek bir seçenek değil bence.

Hepsi istisnasız ghosting sorunlu geliyor. Ama insanlar 3000 liraya ne bekliyor anlamıyorum. O yüzden bu monitörün bütün kötü yönlerini görmezden geliyorum ve fiyatına göre kesinlikle alınılabilir bir monitör olduğunu düşünüyorum. Gidip 10.000TL'lik Fast IPS 360Hz monitör ile kıyaslamanın anlamı yok.
Fiyatına göre alınabilir bir monitör.
Güzelce oyun oynatır, aynı şekilde günlük kullanımda da iş görür. Tercih edilebilir.

Saçma bir bakış açısı olmuş hepsi istisnasız şekilde ghostingli vb gelmiyor aynı bütçenin bir tık üstüne 3400 3500'e çok iyi monitörler var bu bütçede ghosting sorunun en ağır yaşandığı paneller VA panelken ne diye aynı VA alasın IPS panel almak varken.

Aşağıda ki görsel ghosting problemli eski monitörümde çekilmiş bir fotoğraf biri hareketliyken diğeri ise hareketsizken oyun içerisinde farklı bir yazıyı çektim bu şekilde göz göre göre VA panelde göz bulandırmaktansa IPS panel neden tercih edilmesin?

Dosya Ekleri

• IMG_2428.jpeg
    IMG_2428.jpeg
    260,5 KB · Görüntüleme: 301
  • IMG_2429.jpeg
    IMG_2429.jpeg
    331,7 KB · Görüntüleme: 262
Öncelikle ilk eksisi VA panel olması ve monitör konusunda o kadar iyi bir firma olmaması ikinci ise ağır ghosting sorunlarının yaşandığı ağır bir şekilde söyleniyor bu bütçeye tercih edilecek bir seçenek değil bence.

Saçma bir bakış açısı olmuş hepsi istisnasız şekilde ghostingli vb gelmiyor aynı bütçenin bir tık üstüne 3400 3500'e çok iyi monitörler var bu bütçede ghosting sorunun en ağır yaşandığı paneller VA panelken ne diye aynı VA alasın IPS panel almak varken.
3000 liraya IPS panel rüyanızda gördünüz herhalde. Evet belki bilmem ne markası vardır ama 60hz-75hz üstü değildir. Lütfen üstte yazdıklarımı tekrar okuyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı