200TL 500GB harddisk önerisi

Hocam bence en kötü 70 TL ekleyip 1 TB al.

Öncelikle teşekkür ederim hocam yanıtın için. Fakat 1TB harddisk fiyatları 280'den baslıyor. 220-230'a varsa alabilirim.
O fiyata bir internet Cafe'den ihtiyaç fazlası 2 TB almıştım. 1 yıl falan oldu sorunsuz kullanıyorum.

2.el harddisklere güvenemiyorum çok fazla sorun çıkıyor. Ama senin şansına iyi gelmiş.

Öncelikle teşekkür ederim hocam yanıtın için. Fakat 1TB harddisk fiyatları 280'den baslıyor. 220-230'a varsa alabilirim.
Hocam Gaming Gecesi gibi büyük indirim zamanı düşerler o fiyata belki. 250 TL'ye 1 TB var ancak satan mağazadan kıl kaptım ve RPM değeri düşük. Yani bizzat WD'den alıp RPM değeri yüksek olan bir Harddisk için 270 TL'ye değer.

2.el harddisklere güvenemiyorum çok fazla sorun çıkıyor. Ama senin şansına iyi gelmiş.
[/QUOTE]

Evet bende güvensizdim bir abimizdi satıcı aldım eve geldim ayıp olmasın diye sağlam mı diye bile soramadım :) 1 gece teste bıraktım kalktım bad sector yok bir şey yok falan şans işi yani benimki. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı