200TL CS:GO için mouse ve hediyeli mouse pad

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Arkadaşlar, CS:GO oyuncusuyum. Mousem var ama 30-40 liralık pek işimi görmüyor yeni almaya karar verdim. Bugün 50 TL'ye mouse pad aldım ama pek tatmin etmedi yüzeyi, dokusu. Hem mouse hem de yanında hediyeli mouse arıyorum ne alabilirim? SteelSeries düşünüyorum.

Arkadaşlar, CS:GO oyuncusuyum. Mousem var ama 30-40 liralık pek işimi görmüyor yeni almaya karar verdim. Bugün 50 TL'ye mouse pad aldım ama pek tatmin etmedi yüzeyi, dokusu. Hem mouse hem de yanında hediyeli mouse arıyorum ne alabilirim? SteelSeries düşünüyorum.
SteelSeries SteelSeries Rival 300S Trumove 7200CPI Omron Switch RGB Aydınlatma Optik Oyuncu Mouse SSM62488 | Trendyol bu fareyi kullanıyorum, genelde csgo oynuyorum çokta memnunum tavsiye ederim.

Bloody A9081 Oyuncu Mouse + Mouse Pad
240 tl ama sen bilirsin bloody iyidir her zaman

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı