200TL mouse önerisi

Bütçe
200TL
Arkadaşlar selam, ben yaklaşık 5 senedir Logitech G300s kullanıyorum. Artık sağ tıkı bozulduğu için değiştirmek zorundayım fakat çok fazla mouse bulamadım şu ana kadar sadece.

Corsair Harpoon RGB Pro FPS/MOBA Gaming Mouse | ITOPYA bunu buldum. Şu an indirimde süresi az kalmış sizce alınır mı, başka ne alınabilir?
Hepsiburada'da mobil uygulama üzerinden yeni üyelikle ilk alışverişe 50 TL indirim yapıyor hafif bir fare istersen bunu Switch'leri optik-mekanik olsun dersende bunu almanı öneririm.
 
HP Omen Reactor kafama biraz girdi diyebilirim, 160 gr ağırlığı var. Biraz fazla değil mi? Oynadığım oyunlar FPS oluyor genelde.
 
O zaman diğer fareyi tercih edebilirsiniz 60 gr ağırlığa sahip Zowie EC2 klonu bir fare.
Evet, olabilir. O marka hakkında çok bilgim olmadığı için çok bakmamıştım. Biraz bütçemi aştığı için alamıyorum. Diğerleri arasında karar verip alıcam gibi.
Corsair Harpoon RGB Pro FPS/MOBA Gaming Mouse | ITOPYA Siparişi verdim, geldikten sonra buraya tekrar yazarım.
Ürün elime ulaştı. Çarşamba günü sipariş vermiştim, gayet hızlı bir şekilde elimde şu an. İlk hissiyat beklediğimden daha iyi diyebilirim. Elime tam oturmama korkusu vardı fakat hiçbir sıkıntı yok. Sıkıntısız bir şekilde elime oturuyor. Kargo paketlemesinde vesaire bir sorun yoktu çift kutuydu.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı