200TL Ping çıkarmayan Wi-Fi alıcısı önerileriniz

VuenxFA

Hectopat
İyi akşamlar yeni PC aldım fakat Wi-Fi alıcım yok. CS GO'da PUBG'de ping çıkarmayacak filmvs. Rahat rahat izlettirebilecek bir Wi-Fi alıcısı arıyorum. Max bütçe 200TL. (azıcık aşabilir).
Anakartım: MSI Z390'a Pro.
Ben ASUS N14 düşünmüştüm ama nasıldır?
Kablo da çekebilirim ama kablo yok, kablo daha iyi olursa önerilerinizi bekliyorum. PC ile modem arasında yaklaşık 4-5 belki de 6 metre var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar yeni PC aldım fakat Wi-Fi alıcım yok. CS GO'da PUBG'de ping çıkarmayacak filmvs. Rahat rahat izlettirebilecek bir Wi-Fi alıcısı arıyorum. Max bütçe 200TL. (Azıcık aşabilir).
Kablo da çekebilirim ama kablo yok, kablo daha iyi olursa önerilerinizi bekliyorum. PC ile modem arasında yaklaşık 4-5 belki de 6 metre var.

Kablo kullaniyorum 10metrelik kablo almiştim oyunlarda Wi-Fi kullanirken ping cikmasina rağmen kabloludan sonra bu sorun tamamen cozuldu hizda gozle gorulur artiş elde ettim size kabloyu tavsiye ederim. Alirken Wi-Fi alicisi duşunmemistim o konuda bilgim yok.

İyi akşamlar yeni PC aldım fakat Wi-Fi alıcım yok. CS:GO'da PUBG'de ping çıkarmayacak filmvs. Rahat rahat izlettirebilecek bir Wi-Fi alıcısı arıyorum. Max bütçe 200TL. (Azıcık aşabilir).

N14'ün çok verimli olmadığını okumuştum birkaç yerde. Ben de bir başlık açtım, şu an onay bekliyor. Ama kablo daha bütçe dostu gibi. (30M 50₺)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı