Wi-Fi yüksek ping

chao23

Femtopat
Daha fazla  
Genel olarak Online oyun oynarken sorun yaşıyorum. Wi-Fi üzerinden downlandım ve uploadım hepsi 10'un üstünde cıkıyor testler fakat oyundayken pingim 1K yı görüyor. Sebebini bilmiyorum fakat Alt+Tab attıgımda tekrar pingim 30'lara kadar düşüyor. Sebebinini bilmiyorum, nasıl düzeltebilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?

resim_2021-02-17_131851.png

resim_2021-02-17_131851.png

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-17_130435.png
    resim_2021-02-17_130435.png
    2,2 KB · Görüntüleme: 54
Anlayamadım daha açıklayıcı anlatır mısınız?
Yeni eve taşındıgımızda ikimizde ethernet kullanıyorduk fakat ondaki hız farkı çok fazla oluyor örnegin ben 300kbps alıyorsam o gidip 5-6mbps alıyor ve bu yüzdende ben sadece onun bilgisayarı kapalıyken oynayabiliyorum ethernet kabloları
Wi-Fi kartınız eğer düşük hız destekliyorsa internetin hızı artsa bile o hızı alamazsınız aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarını atın.
Wifi da 433mbps gözüküyor hız olarak fakat ethernette 1gbps gözükmesine ragmen wifi üzerinden daha iyi internet alıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı