200TL'ye 2. el Gamepower Ogre alınır mı?

Yok hocam kullanmadan laf atıcak. Onların doğasında var bu.
Kullanmadığımın kanıtını gösterir misiniz?
Daha önce Warlock kullandım, kullanmaz olaydım.
Olabilir? Olmayacak mı? Logitech'in bazı switchleri sorunlu. Ayrıca Logitech köklü bir marka ve sattığı ürünler ile Gamepower yarışamaz. O kadar seviyorsanız alın. Neden konu açıyorsun?
Arkadaş trolüne gelmiş buraya. Tilt ediyor kendi çapında, klavyeyi bilipte konu açmak. :D

Olabilir? Olmayacak mı? Logitech'in bazı Switch'leri sorunlu. Ayrıca Logitech köklü bir marka ve sattığı ürünler ile Gamepower yarışamaz. O kadar seviyorsanız alın. Neden konu açıyorsun?

Sadece kullanmadıkları halde bu kadar emin konuşmalarına tilt oldum.

Kullanmadığımın kanıtını gösterir misiniz?
Daha önce Warlock kullandım, kullanmaz olaydım.

Arkadaş trolüne gelmiş buraya. Tilt ediyor kendi çapında, klavyeyi bilipte konu açmak. :D

Aynen trolüne geldim.

Burada kurallara uyarsan ban yemezsin. Malum forumda bir şeyi övmediğim için ban yedim mesela. 🙂 Gamepower alırsanız garantisiyle 2 saat uğraşırsınız. Tercih sizin.

Alınmaz şikayetarda çok fazla şikayet var. tuşları sürekli tutukluluk yapıyormuş belirli bir süreden sonrada direk gidiyormuş o ürün max 6 ay ömrü var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı