2010 2.0T 220HP Opel Insignia alınır mı?

A F K

Hectopat
Merhaba, 800 bin TL bütçem var. Böyle iyi giden otomatik bir araba istiyorum. 1.6'ların otomatiği yokmuş, 2.0 T'nin var ama Türkiye'de çok tutulmamış. Sahibinden'de falan temiz, 170-200 bin km'de olanlar var ama babama sordum, "Aman uzak dur, elinde patlar. Misal 300 bin TL masraf çıkartır." gibi şeyler diyor. Parçası biraz zor bulunuyormuş, ustası da zor bulunuyormuş. Ama değer mi değmez mi bilemedim.

Bazı kullanıcılar, "2.0 T kroniği olmayan, sağlıklı motor" diyor. "1.6 daha çok sorun çıkartır." diyenler de var.

(Ben nasıl kullanacağım derseniz, zaten gündelik kullandığım 2 motor 1 arabam var. Bu keyif aracı olacak. Biraz otoparkta duracak, hafta sonu gezeceğim, otobana çıkıp süzüleceğim, uzun yola bununla çıkacağım falan.)

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Babanız haklı. Yorgun bir Insignia 300 binden fazla bile harcatır. 2Cr'nın yaptığı gibi mito falan alabilirsiniz.

D segmenti konforlu ve iyi giden daha çok istiyorum aslında mito bana göre değil bence.
(Evet gazlanmış yorgun Insignia alınmaz ama böyle garaj arabası 200 bin üstüne çıkmamış Insignia alınır gibi) başka model varsa aklınıza bakarım.

Vallahi şöyle diyeyim bizim 2016 model Insignia. Kilometresi tam hatırlamıyorum ama 150binden fazlaydı bayağı iyi. Sadece arada sorun yaratıyor ama ertesi gün çözülüyor

Opel çok masraflı genel olarak ama asla 2.0 motoru alınmaz son sahibi olursun araba evlatlık kalır sana 1.6 Turbo'su bastım mı gider bakımlısını temizini alırsan pek kafa ağrıtmaz. Ve dizeli alınmaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı