2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspordur!

Cevap yok hakaret var:) haksız duruma düşünce hemen hakaret.

İnsanların ne düşündüğü bizim umrumuzda değil bu ülkede Fenerbahçeli olmayan herkes Fenerbahçe düşmanı olduğu için ne kadar şike yapmadığımız kanitlanirsa kanitlansin yine şike yaptınız diye iftira aticaginiz için kahkaha atıp atmamanizi dikkate almıyoruz.İyi okursan cevaplarının orda olduğunu anlardın işine gelmedi değil mi:)

2011 de şike yapmadığınız için şike yapmadik dedik

Yine 2011 de diğerleri şike yaptığı halde ( Trabzon buca maçı ve daha niceleri) radar bize tutuluyor dedik.

2014 de feto kumpasi olduğu kesinleşti zaten Fenerbahçe'yi şikeyle suçlayanlar fetodan hapse girdiler.Şike üssü diye haber yapan Fox TV yayın yönetmeni fetodan hapse girdi.Trabzonu davada savunan avukat yine fetodan hapse girdi.

Olaylara at gözlüğü ile bakıp kendinize göre yorumlamaktan ve casa gidip gidip ret yemekten başka bi iş yaptığınız yok:) sıradaki hedef neresi Nikaragua Federal mahkemesi mi?
Sözlükten hakaret kelimesinin karşılığını Türk Dil Kurumu | Sözlük 'dan bakabilirsin.
 
Özet: Trabzonspor'un masada gücü yetmedi, Fenerbahçe'in masada gücü yettiği için şampiyon oldu.

Şampiyon, Şampiyonlar ligine gider. Bunun cezasını da Fenerbahçe ödemiş oldu.
 
Şampiyonların kupası müzesinde olur!
Şampiyonlar UEFA Şampiyonlar Ligi' ne giderler. ;)

1622150812888.png
 
@Jasuru Konu bir şampiyonluktan çok daha fazlası. FIFA, CAS, UEFA vs. bütün yazılarında şikenin var olduğunu belirtiyor. Ancak son kararı TFF'ye bırakıyor. Ben iç sorunlara karışmam diyor. Türkiye'de de bu durumu "Şike yok." şeklinde açıklıyorlar.

Fenerbahçe, asılsız dedikleri şike iddianameleriyle Trabzonspor'u 13 kez şikayet etti o dönem. Asılsız dedikleri tape kayıtlarına telif koydurdular.

Bu konuya en güzel örnek ise günümüz. Fenerbahçe'nin olası ceza alması durumunda ülke futbolu ekonomik olarak darbe yiyecekti. Sonucunda da sadece Fenerbahçe değil, tüm Türk kulüplerinin kârı düşecekti yayın gelirlerinden dolayı. Havuz da haliyle daralacaktı. Bunun önüne geçtiler. Örnek vermek gerekirse; şu an hükümetin, ekonominin çökmemesi adına turistlere tanımış olduğu insiyatifle bu durum çok benzer şeyler.

Bu paylaşımda da görüldüğü üzere her şey sabit. TFF, ülke içinde kafasına göre hareket ettiğinden dolayı bu haldeyiz.

Buyrun: UEFA'nın paylaştığı, şikeyle ilgili yazı. En alttaki kulüplere bakın. Türkiye'den 4 kulüp var.

Ayrıca yine CAS raporlarında da şikenin sabit olduğu yazılmıştır. Burada ilgili yazıyı bulabilirsiniz. Uzun gelecekse size şöyle bir tweet dizisi bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı