2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspordur!

elon_muskk

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2020
Mesajlar
1.943
Çözümler
7
Önceliklen objektif olacağımı söylemek isterim, lütfen yorumlarda küfür veya saygısızca paylaşımlar, ,"puhahahah çupamizu verun da" gibi çocukca söylemlerde bulunmayınız.

Benim bu konuda söylemek istediğim 2 şey var. 1. si, hani siz diyorsunuz ya "Kupa müzede gelin görün", bizim amacımız kupa değil ADALET.

2.si ise, hadi her şeyi geçtim, o sezonun şampiyonu sizsiniz, bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Bunu da geçtim, UEFA'nın adalet sistemine, yargıçlarına, avukatlarına, yönetim şekline mi güveniyorsunuz, (Zaten o sezon Şampiyonlar Ligine biz gittik, bu da her şeyi açıklıyor ama..) yoksa, bu ülkedeki çocuk tacizcilerini 2 gün sonra serbest bırakan, sokakta seri katillerin dolaşmasına göz yuman, kadına şiddete de göz yuman (aklıma geldikçe sinirleniyorum) "Türk ADALET SİSTEMİNE (!)" mi güveniyorsunuz?
 
İnanılmaz boş işler gerçekten.
napimlafıkoyuncaben.jpg
 
Bunu inkar edenlere sorarım:

  • O sene 58. madde neden değişti?
  • Aykut Kocaman neden "Radar bir tek bize tutuldu." dedi?
  • Fenerbahçe yöneticileri mahkemede neden tapeleri kabul etti? Bu tapelere ve videolara neden telif koyuldu?
  • Fenerbahçe, şu anda reddettiği tapelerle neden bizi şikayet edip olumsuz sonuç aldı?
  • Mehmet Ali Aydınlar neden "Konuşursam zor durumda kalırsınız." dedi?
Asıl soru şu; o dönemde "Biz şike yapmadık." deyip tezatlık içeren açıklamalarda bulunanlar, neden 2014'ten sonra "FETÖ bize kumpas kurdu." dediler? Kumpas kurulmuş olabilir ama bu senin şike yaptığın gerçeğini değiştirmez.

Kupa gelsin gelmesin önemli değil. Şu anda gelen kupanın, asidi kaçmış koladan farkı yok. Millet gördü göreceğini. 1-2 insan nüsveddesi geldi, Fenerbahçe'nin adını karalayıp gitti. Olan Fenerbahçe'ye ve Trabzonspor'a oldu. Etkisi yıllarca devam etti, etmeye de devam ediyor.

Bu suçu işleyenler de dışarıda fink atıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı