Süleyman Eroğlu
Hectopat
Daha fazla
1.4 TSI LPG ile uyumlu fakat kitleri akıl almayacak şekilde pahalı. Benzinli alıp taktırsanız LPG'yi amorti etmesi 2 seneyi bulacaktır. LPG takılmış bulsanız kiti nedir, hangi usta taktı, montaj kalitesi nasıl gibi soruları cevaplamanız gerekiyor. 1.6 TDI ise dizel. 2010 model dizel arabaya 80 milyar bağlamak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Kriterlerinizi belirtirseniz 80 milyara güzel D sınıfı alabilirsiniz. Passat balondan başka bir şey değil.
Arkadaşlar güzel diyorsunuzda başka ne alabilirim? Toyota corollanın 1.6 benzinli modellerine baktım 2013-14 civarında istediğim kilometrede 75 bin liraya, honda civiclere baktım, ford focuslara baktım lakin bana en tatminkar passat geldi. Sizin önerilerinize açığım fikirlenizi bekliyorum.Skoda SUPERB öneririm. Ve şunu eklemek isterim ki LPG li araç sadece KM ile kendini amorti etmez aracınız masraf çıkarttığı zaman da dizel ve benzinli arasındaki farkı anlarsınız.
Dostum bütçem 75 bin TL, maalesef üstüne daha fazla koyamam zaten bir kısmını krediyle karşılayacağım. Jetta konusuna gelecek olursak bir forumda bir yazı okumuştum 2014 jetta mı 2010 passat mı? diye, jetta ile passatın sadece vw logo benzerliği taşıdığını bunun dışında aralarında birçok fark olduğunu epey bir kişi yazmıştı lakin bu konuda sizde bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.80 bine yeni Jetta bulabilirsin.
Son düzenleme: