2010 model polo "🔧"ve vites göstergesi işareti yanıp sönüyor

• Konuyu başlatan Genarr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.322
hocam oturduğun bölgede vw grubana ve şanzıman'a bakan usta araştır forumlara bak google yorumlara bak 2,3 yere sor aynı yorumu aldığın beğendiğin bi yere ver yetkili zorlayabilir.

Gidişatta sorun yok otomatik.
Bu sorun DSG şanzıman uyarı sorunu gibi duruyor. Fakat bu sorun illa şanzımandan kaynaklı demek değil. Aracın kavramasının değiştirme zamanı gelmiş olabilir, en son kaç KM'de değiştirdiniz? Bir diğer ihtimal şanzıman yağının azaldığını da belirtebilir. Mekatronik bir arıza da olabilir. Fakat vites geçişlerinde sıkıntı yoksa ve araç gidişatında bir problem yoksa, kavrama zamanı geldiğine veya şanzıman yağının azaldığı gibi daha basit sorunların olması daha yüksek ihtimal. Eğer şanzıman arızalı olsaydı zaten geçişlerde net hissederdiniz. Sensör arızaları gibi basit şeyler de olabilir.

Son düzenleme:
Bu sorun DSG şanzıman uyarı sorunu gibi duruyor. Fakat bu sorun illa şanzımandan kaynaklı demek değil. Aracın kavramasının değiştirme zamanı gelmiş olabilir, en son kaç KM'de değiştirdiniz? Bir diğer ihtimal şanzıman yağının azaldığını da belirtebilir. Mekatronik bir arıza da olabilir. Fakat vites geçişlerinde sıkıntı yoksa ve araç gidişatında bir problem yoksa, kavrama zamanı geldiğine veya şanzıman yağının azaldığı gibi daha basit sorunların olması daha yüksek ihtimal. Eğer şanzıman arızalı olsaydı zaten geçişlerde net hissederdiniz.
aracı 3 bin kilometre önce aldık ekspertiz bi yerde sorun olmadığını söyledi ne zaman değişti bilmiyorum umarım dediğiniz gibi basit bir sorundur yarın hata kodunu öğrenmeye gideceğim

Kardeşim sorunumu söyledim neden böyle yapıyorsun

Evet yarın daha detaylı bakarlar ama şanzımandan olsa dediğim gibi hissedilir bir problem olurdu. Şu anlık basit bir problem gibi duruyor en kötü kavrama değişme zamanı gelmeye yakındır onun uyarısı da olabilir. Ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum.
Ekstra olarak yetkili servise gidecekseniz o başka da sanayiye gidecekseniz her denilene inanmayın, en basit hatada on binlerce liralık oluyorsunuz. O yüzden iyicene araştırıp öyle karar verin.
Aracınız da hayırlı olsun. Umarım sıkıntısız binersiniz.

Evet yarın daha detaylı bakarlar ama şanzımandan olsa dediğim gibi hissedilir bir problem olurdu. Şu anlık basit bir problem gibi duruyor en kötü kavrama değişme zamanı gelmeye yakındır onun uyarısı da olabilir. Ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum.
Aracınız da hayırlı olsun. Umarım sıkıntısız binersiniz.
Saolun yardımınız için teşekkür ederim

Bu sorun DSG şanzıman uyarı sorunu gibi duruyor. Fakat bu sorun illa şanzımandan kaynaklı demek değil. Aracın kavramasının değiştirme zamanı gelmiş olabilir, en son kaç Km'de değiştirdiniz? Bir diğer ihtimal şanzıman yağının azaldığını da belirtebilir. Mekatronik bir arıza da olabilir. Fakat vites geçişlerinde sıkıntı yoksa ve araç gidişatında bir problem yoksa, kavrama zamanı geldiğine veya şanzıman yağının azaldığı gibi daha basit sorunların olması daha yüksek ihtimal. Eğer şanzıman arızalı olsaydı zaten geçişlerde net hissederdiniz. Sensör arızaları gibi basit şeyler de olabilir.

Merhaba şimdi geldim kontrolden hata kodları basınç tüpü ve yağ pompası dediler bunun maaliyeti ne olur içini açarım 7 binede halolur 40 binede dedi basınç tüpünü bekliyordum zaten ama bu kadar maliyet çıkacağına emin değildim eğer biliyorsanız ne olabilir maaliyeti

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı