2010 öncesi oyun tavsiyeleri

win 10

Decapat
Daha fazla  
Eğer önceki açtığım konulara bakarsanız aşırı kötü bir PC'ye sahip olduğumu anlarsınız. Oyun oynamak istediğim için konuyu açtım. 2010-2000 yıllardaki oyunları açabilecek bir PC olduğunu düşünüyorum.

Sistemim:
RAM: 4 GB.
Ekran kartı: 256 MB.
İşlemcim 2.5 GHz.
32 Bit.

Oynadıklarım:
Call of Duty 1
Mafia 1
Need for Speed Most Wanted.

(Oyunlar illa bu zaman aralığında olmak zorunda değil sistemimin açacağını düşündüğünüz oyunları yazabilirsiniz.)

Eğer önceki açtığım konulara bakarsanız aşırı kötü bir PC'ye sahip olduğumu anlarsınız. Oyun oynamak istediğim için konuyu açtım. 2010-2000 yıllardaki oyunları açabilecek bir PC olduğunu düşünüyorum.

Sistemim:
RAM: 4 GB.
Ekran kartı: 256 MB.
İşlemcim 2.5 GHz.
32 Bit.

Oynadıklarım:
Call of Duty 1
Mafia 1
Need for Speed Most Wanted.

(Oyunlar illa bu zaman aralığında olmak zorunda değil sistemimin açacağını düşündüğünüz oyunları yazabilirsiniz.)

CS 1.6 açabilir belki fakat oda sanırsam sadece internet üzerinden indiriliyor yani korsan mı değil mi bilmiyorum.

O PC'ye en iyi GTA San Andreas gider.

GTA San Andreas
Need for Speed Underground 2
Katana Zero, Dead Cells, Undertale, To the Moon
Call of Duty Black Ops 2'den önce çıkan Call of Duty oyunları.
Half life, Half life dlc leri ve 2.

İndirimde bunu alabilirsin hocam, 3 oyun var içinde, Mass Effect 1-2-3 şeklinde 2007-2010-2013 yapımları. 1.den başlayabilirsin, bende yakın zamanda başlayıp 1 ve 2'yi bitirdim, efsanedir?

En iyisi siz YouTube'a düşük sistem gerektiren oyunlar diye aratın bayağı video var oradan beğenip seçersiniz.

O PC'ye en iyi GTA San Andreas gider.
san andreas denesemmi denemesemmi diye teredütte kalmıştım deneyeceğim

GTA San Andreas.
Need for Speed Underground 2
Katana Zero, Dead Cells, Undertale, To the Moon.
Call of Duty Black Ops 2'den önce çıkan Call of Duty oyunları.
Half-Life, Half-Life DLC'leri ve 2.

Teşekkürler.
CoD oyunlarına bakabilirim.

İndirimde bunu alabilirsin hocam, 3 oyun var içinde, Mass Effect 1-2-3 şeklinde 2007-2010-2013 yapımları. 1.den başlayabilirsin, bende yakın zamanda başlayıp 1 ve 2'yi bitirdim, efsanedir?

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı