2011 Laguna 3 Privilege 1.5 dCi alınır mı?

LordPhantoms

Hectopat
Daha fazla  
Son sıralar aklımdaki araç. Turbo Dizel ve Manuel vitese sahip. Dönemine göre özellik abidesi bir araç. Kronikleri vs nedir, baş ağrıtır mı?

Lagunalar çok elektronik aksam barındırdığından elektronik arızalar çok oluyor. Ayrıca özellikle küçük şehirlerde parça ve usta sıkıntısı yaşanabilir. Eğer temiz, aşırı kilometre yapmamış bir ilana denk gelirseniz alınabilir.

İç trim malzemeleri genel olarak Fluence ile aynı diye biliyorum fakat yaşayacağınız tek sorun iç trim malzemesi olur diye düşünüyorum. Bunu da Facebook gruplarında bulabilirsiniz. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız elektronik arıza gibi sorunlar için de tamirci bulmanız diğer arabalar kadar kolay olmasa da pek zor değil.

Yol tutuşu, konforu güzel ama elektronik sıkıntıyı fazla veren araba. Çok el değiştirmemiş kurcalanmamış varsa alınır. Kısa vadede kullanıp satmayı düşünüyorsanız hiç bulaşmayın alıcısı çok zor çıkar. Passat hariç ülkemizde D segment arabalar tutulmuyor maalesef.

Lagunalar çok elektronik aksam barındırdığından elektronik arızalar çok oluyor. Ayrıca özellikle küçük şehirlerde parça ve usta sıkıntısı yaşanabilir. Eğer temiz, aşırı kilometre yapmamış bir ilana denk gelirseniz alınabilir.
Merhaba çok teşekkür ederim yorumunuz için hocam. Bende Megane 2 var ve elektronik sorun bu dönemde fazlasıyla çok. Büyük şehirde oturduğum için bulunduğum bölgede çok fazlasıyla parça temini bulabiliyorum. Motor ve Şanzıman ile ilgili bir kronik olmadığı sürece ben almayı düşünüyorum. Araştırmaya devam ediyorum umarım oynanmamış Laguna bulabiliriz. 🙃

İç trim malzemeleri genel olarak Fluence ile aynı diye biliyorum fakat yaşayacağınız tek sorun iç trim malzemesi olur diye düşünüyorum. Bunu da Facebook gruplarında bulabilirsiniz. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız elektronik arıza gibi sorunlar için de tamirci bulmanız diğer arabalar kadar kolay olmasa da pek zor değil.
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim hocam. İç trim olarak çok kaliteli bir şey beklemek bu fiyatlara mümkün değil bence. Takip ettiğim facebook grupları v.s var Laguna ile alakalı aklıma gelebilecek her şey satılıyor. Genelde ilanlara bakarken zaten görebiliyoru klima tuşlarının soyulduğunu şiştiğini el fren tuşunun boyasının attığını falan. Fakat beni çok masrafa sokabileceğini düşünmediğim için dert etmedim fazla.

Yol tutuşu, konforu güzel ama elektronik sıkıntıyı fazla veren araba. Çok el değiştirmemiş kurcalanmamış varsa alınır. Kısa vadede kullanıp satmayı düşünüyorsanız hiç bulaşmayın alıcısı çok zor çıkar. Passat hariç ülkemizde D segment arabalar tutulmuyor maalesef.
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Elektronik sıkıntı hakkında Renault grubunda çıkabilecek arızaların neredeyse hepsini acı bir şekilde tecrübe ettim 😄 Fakat D segmenti Turbo Dizel bir premium sayılabilecek bir araçta elektronik kısımlar genelde beni çok tutmuyor. Çoğu baktığım araç el değiştirmemiş ve 10 senelik sahiplerinden v.s kullanılmış, yazılım gibi işlerle uğraşılmamış bir araç bakıyorum ve bende uzun vadede sıfır araç alana kadar kullanmayı düşünüyorum aklımda satmak yok. Böyle güzel bir aracın tutulmuyor olması beni üzüyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı