2011 model HDD'yi yeni PC'ye takma

Anqars55

Centipat
Selamlar, elimde 2011'de üretilmiş bir HDD var eski bilgisayarımdan söktüm. Bu HDD'yi yeni bilgisayarıma takmak istiyorum.
Acaba HDD eski olduğu için performansında düşüklük, yavaş hızda çalışma vs. olur mu?
Bir de girişler uyumlu mudur?
Yeni HDD alınır mı?
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Fotoğrafları ekliyorum.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Girişler uyumlu olacaktır. Performans konusunda test olmadan kesin bir şey söylemek mümkün değil. Şuan kullandığım sistemde 2014 yılından kalma bir HDD kullanıyorum. Hala bir problemini görmedim.

HP ProLiant ML110 G6 sunucuma yükseltme yaptım ve onun da hard diskleri 2011 modeldi. Hatta sizin hard diskinizden 2 tane var. SeaGate Barracuda modeli. CrystalDiskMark ve HDSentinel ile sağlık ve hız testleri gerçekleştirdiğimde hiçbir şey yoktu. Ben kullandım. Siz de kullanabilirsiniz sorun yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemi ssd ye kurulu bu hdd yi birkaç program ve oyun kurmak için kullanacağım.Hdd çalışıyor eski bilgisayarımda kullanıyorum zaten.Dediğiniz gibi test yapacağım arkadaşlar.Cevaplar için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı