2012 208 binde Astra alınır mı?

Opel alınacaksa 1.3 CDTI 1.6 CDTI'ya da 1.7 CDTI alınır harici alınmaz. Otomatik vites triptonik ise alınmaz.

Yüklü araç bakmıyorum binek araç istiyorum A3 vs atmışsınız coupe olmasaydı olurdu gene de teşekkürler fikrim değişti 450 lirayı göze alıp ilana atacağım aracı.😂

Yüklü araç zaten bakmayın genellikle ekmeği yendiği için ilana atıyorlar o tip araçları. Burada paylaşanları çok dikkate almamak gerek.

Hocam yanına yanaşmamanızı öneriyorum. Saatli bomba.

Opel grubu benzinli motorlar LPG uyumlu değil o arabanın motoru şimdiye bitmiştir yüksek ihtimal.

LPG'li arabadan nefret ederim aldıktan sonra söktürürüm düşüncesi vardi takaslamak istediğin zaman limitlerin var gidip de kafa kafaya F30 la takas yapamazsın nakite satıp güzel bir şeyler bulacağım.

Opel alınacaksa 1.3 CDTI 1.6 CDTI'ya da 1.7 CDTI alınır harici alınmaz. Otomatik vites triptonik ise alınmaz.

Yüklü araç zaten bakmayın genellikle ekmeği yendiği için ilana atıyorlar o tip araçları. Burada paylaşanları çok dikkate almamak gerek.

Aynen öyle yapıyorum zaten ama ilgileri için teşekkürler yine de.

500 520 aralığında önerebileceğiniz yüksek model araç var mı fluence 301 C-elysee haric.

500 520 aralığında önerebileceğiniz yüksek model araç var mı fluence 301 C-elysee haric.

Hocam bu aralıkta comfort paket 2010-2011 focuslar var ama arka camlar falan çevirmeli biraz boş araba. Seat toledo var hatta çok güzel araç ama piyasası neredeyse hiç yok satarken zorlanırsınız. 2008 E140 makyajsız Corolla var comfort paket.

Hocam bu aralıkta comfort paket 2010-2011 focuslar var ama arka camlar falan çevirmeli biraz boş araba. Seat toledo var hatta çok güzel araç ama piyasası neredeyse hiç yok satarken zorlanırsınız. 2008 E140 makyajsız Corolla var comfort paket.

2012'lerde var focus ta focus aklımda zaten bir de insigna 1.sırada kafamda sizle konusmustuk bir ara insigna ile alakalı toledo da aklımda yok değil aklıma geldi gene.

Araba hem sol önden hem sağ yandan iki kaza geçirmiş. O da minimum. Bilemedim. Böyle bir araç buldum. 1.4TSI 122bg zaten kusursuz bir motor.

Bu ilandaki araçta konu sahibinin söylediği 2 araçta alınmayacak araçlar listesinde başta geliyor. Eski bir Turbo motor ve şase işlemli. Diğeri tüple sorunlu. Al birini vur ötekisine.

Bu tarz Japon'larda başınız ağrımaz kolay kolay.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı