2012 Fluence 1.5 DCI klima kompresöründen ıslık sesi geliyor

SiyahLotus

Kilopat
2012 Fluence 1.5 DCI marka aracımın kaputunu açtığım da klima kompresöründen ıslık sesi geliyor. Sanayiye götürdüğümde usta da sorunun klima kompresöründen geldiğini söyledi. Araç ısıtıyor fakat soğutmuyor. Klima açıkken de ıslık sesi var, kapalıyken de ıslık sesi var. Sizce bunun maliyeti ne olur? Tamiri olur mu?

2012 Fluence 1.5 DCI marka aracımın kaputunu açtığım da klima kompresöründen ıslık sesi geliyor. Sanayiye götürdüğümde usta da sorunun klima kompresöründen geldiğini söyledi. Araç ısıtıyor fakat soğutmuyor. Klima açıkken de ıslık sesi var, kapalıyken de ıslık sesi var. Sizce bunun maliyeti ne olur? Tamiri olur mu?

Klima modülüde arızalı olabilir. Güzel bir fiyat verirler size aklınızdan çıkmaz.

Ah fluence üzümlü kekim. Az bakımını yapmadım :(

Bu arada bence kompresörde bir problem yok. Kaçaktan ötürü ıslık öttürüyordur. Diğer türlü kompresör devreye girmez idi. Kaçak ve gaz kontrolü yaptırın bence.

Usta gaz kontrolünü yaptı gazı vardı. Yalnız klimayı açtığımda sadece seyir halindeyken ve klima özellikle açıkken tıss sesi geliyor. Arabayı durdurduğum da ses de duruyor. Harici şu an için yukarıda yazdıklarım var. ( yani şuan rölentide çalışırken ıslık sesi var)
Merak edenler için 4.000 TL sapladılar hocam.

Son düzenleme:
Merhaba hocam. Geçmiş olsun çok masraf çıkmış. Arada alamayacak olsam da arabalara bakıyorum. Bu aralar Fluence çarpıyor gözüme modeli yüksek fiyatı düşük şuanki araba fiyatlarına bakarsak.

Sizce Fluence alınır mı 200 bine ? 2012 otomatik hasarsız 200 bin kmlerde ?

Yani bakıyorum arada arabalara Fluence Renault olmasından dolayı parçası her yerde bulunabiliyor ve tamirciside çok o yüzden ilgimi çekti bu aralar. 200'e alınacak bir araç mıdır ? Değer mi?

Merhaba hocam. Geçmiş olsun çok masraf çıkmış. Arada alamayacak olsam da arabalara bakıyorum. Bu aralar Fluence çarpıyor gözüme modeli yüksek fiyatı düşük şuanki araba fiyatlarına bakarsak.

Sizce Fluence alınır mı 200 bine ? 2012 otomatik hasarsız 200 bin kmlerde ?

Yani bakıyorum arada arabalara Fluence Renault olmasından dolayı parçası her yerde bulunabiliyor ve tamirciside çok o yüzden ilgimi çekti bu aralar. 200'e alınacak bir araç mıdır ? Değer mi?
Fluence alınır ama o KM bir otomatik Fluence için şanzıman net baktırılmalı. Yüksek KM'de ben şahsen manuel tercih ederdim.

Hangi parçalar değişti?

Direk klima kompresörü yenisiyle değiştirildi.
Merhaba hocam. Geçmiş olsun çok masraf çıkmış. Arada alamayacak olsam da arabalara bakıyorum. Bu aralar fluence çarpıyor gözüme modeli yüksek fiyatı düşük şu anki araba fiyatlarına bakarsak.

Sizce fluence alınır mı 200 bine? 2012 otomatik hasarsız 200 bin kmlerde?

Yani bakıyorum arada arabalara fluence Renault olmasından dolayı parçası her yerde bulunabiliyor ve tamirciside çok o yüzden ilgimi çekti bu aralar. 200'e alınacak bir araç mıdır? Değer mi?

3 sene önce 55 bin TL'ye almıştık 2012 model 200bin km de dolu paket. Yani o zaman aldığımız fiyata göre müthiş arabaydı şu an 200 bin TL verilir mi bilmiyorum. Fakat motoru güçlü arabadan memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı