2012 Mac mini alınır mı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 4.381
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Şu an okuduğunuzda garip geldiğinin farkındayım. Maalesef bütçem kısıtlı 2.el bir Mac mini 2012 buldum. İçine 16 GB DDR 3 1600MHz bellek ekleyip 256 veya 512 SSD eklenmeyi düşünüyorum. Total masrafın 4000~4300 lira seviyesinde olmasını bekliyorum. Xcode, PyCharm, VS Code, Arduino ve ofis uygulamaları surfing gibi işlerde kullanacağım. Sizce mantıklı bir davranış olur mu? @300319

Şu an okuduğunuzda garip geldiğinin farkındayım. Maalesef bütçem kısıtlı 2.el bir Mac mini 2012 buldum. İçine 16 GB DDR 3 1600MHz bellek ekleyip 256 veya 512 SSD eklenmeyi düşünüyorum. Total masrafın 4000~4300 lira seviyesinde olmasını bekliyorum. Xcode, PyCharm, VS Code, Arduino ve ofis uygulamaları surfing gibi işlerde kullanacağım. Sizce mantıklı bir davranış olur mu? @300319
Alınır tabi. Neden alınmasın?

Ventura'ya da Monterey kurabilirsen çok daha fazla işini görür. Şu an Catalina destekli görünüyor son sürüm ve o biraz sorun çıkarabilir güncel yazılımlarda.

Son düzenleme:
Windows kuracaksan kesinlikle mantıklı. MacOS artık desteklenmez zaten bu bilgisayarda.
Hocam SSD ile Ram'i yükseltin üstünede Windows kurun tadından yenmez. Kasası da temizse nefis.

Windows kuracaksan kesinlikle mantıklı. macOS artık desteklenmez zaten bu bilgisayarda.
Hocam SSD ile RAM'i yükseltin üstünede Windows kurun tadından yenmez. Kasası da temizse nefis.

Xcode ile çalışmak istiyor neden Windows kursun ki? Mac içine Windows üstüne emülatör?

2014 modele upgrade yapamaz mısın? Onu alman daha iyi olur aslında. Almayı planladığınız ürünün linki varsa onu da paylaşmanız güzel olur.
Hocam RAM 2014 ve sonrası modellerde lehimli anakarta upgrade sadece depolamaya yapılabiliyor. Almayı düşündüğüm birkaç ürün var linkleri ekliyorum. Dolaptaki satıcı iyi değil 11K yazmış öylesine yazdığını düşünüyorum o cihazı alırsam harika olur.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...4-8gb-ram-256gb-hd-i5-2,6ghz-1079306458/detay

Xcode ile çalışmak istiyor neden Windows kursun ki? Mac içine Windows üstüne emülatör?
Pardon Xcode'u görmemişim.
O zaman Xcode kullanacaksa 2012 değilde 2014 almak daha mantıklı olur. Çünkü Mac Mini Late 2012 Big Sur güncellemesini almadı.
2014 Mac mini daha mantıklı o zaman.

Nesi komik?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı