Hocam şöyle benim bir MacBook’um var şu an hali hazırda M1 işlemcili fakat evde sabit bir setup’a ihtiyacım var MacBook’u başka yerlerde kullanıyorum. Bu yüzden Mac Mini almak istiyorum ucuz yollu projelerimi de yönetebileceğim.Şu an kullandığınız sistem içinde i7 6.nesil işlemci varsa işinizi görür.
O ürünü atabilir misiniz köşede kalsın eğer çözüm üretemezsem uzun vadeli bir şeylere de yönelebilirim.
hocam satan kişiyle biraz konuştum 6K-8K arası fiyat çekicek açıkçası biraz da pahalı alıyorum gibi hissettim.
Hocam satan kişiyle biraz konuştum 6k-8k arası fiyat çekecek açıkçası biraz da pahalı alıyorum gibi hissettim.
Mac mini Ventura i7 16GB 256GB SSD 2012 late İlan No: 1072419840Piyasasından pek haberim yokta pahalı geldi 2014 model için.
Mac mini Ventura i7 16 GB 256 GB SSD 2012 late ilan no: 1072419840.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-i7-16gb-256gb-ssd-2012-late-1072419840/detay
Bu model nasıl ama 2014 alsam sanki daha iyi ya.
Hocam sizi biraz uğraştırdım ama İntel Nuc’a dönsem daha mı mantıklı olur?Donanım bakımından 2014 daha iyi gibi. Ne kadar güncel olursa o kadar avantaj olur.
Hocam sizi biraz uğraştırdım ama Intel Nuc'a dönsem daha mı mantıklı olur?
Hocam şu üründe karar kıldım.Intel nuclar hakkında pek bir bilgim yok fakat Mac minilerin yanında nuc tercih etmek, bilemedim 6-7k fiyata nuc almak ne kadar mantıklı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.