2012 model 307 bin kilometrede olan Fiat Punto alınır mı?

• Konuyu başlatan uft3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 64

uft3

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, iyi akşamlar,

Şu an binek bir araç bakıyorum. Ayağımı yerden kesmesi yeterli. İstanbul içinde kullanılacak ara sıra uzun yola gidecek. Bir tane araç buldum 2012 model Fiat Punto Grand'e 1.3 Multijet motor 307 bin km de bir parça değişeni, bir parça boyası var. Araç temiz duruyor. Sizce km fazla mı alınır mı? Veya önerebileceğiniz araç var mı? Aracın ilandaki fiyatı şu an: 365 bin TL.

Bütçe 380 bine kadar.

Bu fiyata güzel ancak 300k üstü nasıl kullanıldığı bilinmeyen bir dizel almak mantıksız. Bu fiyatlara era/linea falan öneririm onun dışında efsane kasa/e110 corolla, temizini ve düzgün fiyatlı olanını bulmak zor olsa da civic, focus mk1/2, megan1/2, accent admire falan olabilir. Hatchback arabalarla ilgilenmediğim için önermedim ama yine de ilan bazında size yardımcı olmaya çalışırım.

Şu an binek bir araç bakıyorum. Ayağımı yerden kesmesi yeterli. İstanbul içinde kullanılacak ara sıra uzun yola gidecek. Bir tane araç buldum 2012 model Fiat Punto Grand'e 1.3 Multijet motor 307 bin km de bir parça değişeni, bir parça boyası var. Araç temiz duruyor. Sizce km fazla mı alınır mı? Veya önerebileceğiniz araç var mı? Aracın ilandaki fiyatı şu an: 365 bin TL.

Bütçe 380 bine kadar.

C-Elysee de bakılabilir.
Punto'nun bakım geçmişi nasıl ağır bakımları vs yapıldıysa ne zaman ve neler yapıldığını bilmek lazım.

Bu fiyata güzel ancak 300k üstü nasıl kullanıldığı bilinmeyen bir dizel almak mantıksız. Bu fiyatlara era/linea falan öneririm onun dışında efsane kasa/e110 corolla, temizini ve düzgün fiyatlı olanını bulmak zor olsa da civic, focus mk1/2, megan1/2, accent admire falan olabilir. Hatchback arabalarla ilgilenmediğim için önermedim ama yine de ilan bazında size yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkürler

C-Elysee de bakılabilir.
Punto'nun bakım geçmişi nasıl ağır bakımları vs yapıldıysa ne zaman ve neler yapıldığını bilmek lazım.
Elysee kasaları çoğunlukla kazalı bu fiyatlara o yüzden o araca çok bakmıyorum aslında

Bütçe 380 bine kadar.

Bence araba güzel.

Teşekkürler

Elysee kasaları çoğunlukla kazalı bu fiyatlara o yüzden o araca çok bakmıyorum aslında

307 bin km dizel bir araç için soru işareti bırakabilir.
Genel olarak 1.3 Multijet Punto ve Linea'lar dayanıklı araçlardır, uzun yıllar yüksek km yapabilecek kabiliyetleri vardır.
Burada önemli olan husus boyası, değişeni ve kozmetiğinden ziyade mekanik sistemin sağlığı olmalı. 13+ yıllık 307 bin km yapmış bir araçta parçaların boyalı olup olmamasına bakmamalısınız. Özellikle dizel bir araç alıyorsanız parçalar ve kozmetikten ziyade potansiyel klasik dizel problemlerine odaklanmanız daha sağlıklı olur. Bakım geçmişini kontrol edin. Almadan önce kapsamlı eksperin yanı sıra kaliteli bir ustaya da göstermenizde fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı