2012 Opel Astra Sport 1.4t otomatik alınır mı?

İlk araba olarak alınacak, 161 bin kilometrede sol yanı boyalı. Birkaç sorum olacak sizce bu araba kolay satılır mı? Çok arıza çıkarır mı? Ve fiyatı uygu mu? (725bin)
Manuelini uzun bir süre kullandık hala daha kullanıyoruz, bana mısın demedi. Son zamanlarda yağ soğutucusunu patlattı ama zaten 80-90bin km civarında patlıyormuş, kronik yani. 13.xxx'de aldık 100.xxx'e dayandı. Benzindeki performansı tatmin eder ama LPG'de o kadar da iyi gittiği söylenemez, yine bayırlarda tıkanmıyor ama ara hızlanmalarda çok fark ediyor. Yağ soğutucusu hariç başka bir problem yaşamadık.

Hocam araba km ve modeline göre pahalı gibi.
Satan kişi fiyatta indirim yapacağını söyledi heralde 650 bin gibi bir şey olur.
Manuelini uzun bir süre kullandık hala daha kullanıyoruz, bana mısın demedi. Son zamanlarda yağ soğutucusunu patlattı ama zaten 80-90bin km civarında patlıyormuş, kronik yani. 13.xxx'de aldık 100.xxx'e dayandı. Benzindeki performansı tatmin eder ama LPG'de o kadar da iyi gittiği söylenemez, yine bayırlarda tıkanmıyor ama ara hızlanmalarda çok fark ediyor. Yağ soğutucusu hariç başka bir problem yaşamadık.
Araçlardan anlayan bir tanıdığım arabayı kullandığını söyledi ona göre bu yıl almak mantıklı değilmiş. İlk üretim yılı olduğu için eksiklikleri veya hataları olabileceğini söyledi ne kadar doğru bilemem ama kendisi çeşit çeşit araba kullanan birisidir.

Satan kişi fiyatta indirim yapacağını söyledi heralde 650 bin gibi bir şey olur.

Araçlardan anlayan bir tanıdığım arabayı kullandığını söyledi ona göre bu yıl almak mantıklı değilmiş. İlk üretim yılı olduğu için eksiklikleri veya hataları olabileceğini söyledi ne kadar doğru bilemem ama kendisi çeşit çeşit araba kullanan birisidir.
2013 model Astra J Sport Stil 1.4 Turbo. 1 senede ne kadar değişmiş olabilir?

Alıp almama konusu size kalmış, araba ile ilgili sorunuz varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

İlk üretilen araçlarda yapılan hatalar sonradan fark edilip diğer üretimlerde düzeltildiğini söylemişti.
Evet doğru fakat bir senede ne kadar köklü bir değişiklik olabilir bence araştırılmalı.

2012 ile 2019 falan karşılaştırsaydık dediğinizde çok haklıydınız fakat arada sadece bir sene var. Ben değişmemiştir demiyorum, ne kadar köklü bir değişiklik olabilir diyorum.

A14NET Euro 5, B14NET(2012'de bu motor çıkmaz) motor ise Euro 6'dır. Ara 13 yaşında km de az değil. Ne bakım yapıldı tek tek kayıt altına alındıysa ve tüplü değilse belki alınır.

A14NET Euro 5, B14NET(2012'de bu motor çıkmaz) motor ise Euro 6'dır. Ara 13 yaşında km de az değil. Ne bakım yapıldı tek tek kayıt altına alındıysa ve tüplü değilse belki alınır.
2012'de de 2013'de de A14NET kullanılıyor yanlış araştırmadıysam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı