2013 Ford Fiesta 1.5 TDCi alınır mı?

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 886
Makaleler
65
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Selamlar, bu aracı düşünüyorum. Kullanan, memnun kalan veya sorun yaşayan var mı? 75 beygirlik versiyon. Benim için en önemli şey motorun kendisi, sağlığı, sorunsuzluğu. Performans beklentim yok. %90 şehir içinde kullanılacak zaten. Bu motor bildiğim kadarıyla PSA grubuna ait HDi motorlardan. 1.5 olanları iyi diye biliyorum ama sizlere danışmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Selamlar, bu aracı düşünüyorum. Kullanan, memnun kalan veya sorun yaşayan var mı? 75 beygirlik versiyon. Benim için en önemli şey motorun kendisi, sağlığı, sorunsuzluğu. Performans beklentim yok. %90 şehir içinde kullanılacak zaten. Bu motor bildiğim kadarıyla psa grubuna ait hdi motorlardan. 1.5 olanları iyi diye biliyorum ama sizlere danışmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Motor ve mekanik sağlamlık istiyorsanız Japon Kore grubuna yönelin.

Selamlar, bu aracı düşünüyorum. Kullanan, memnun kalan veya sorun yaşayan var mı? 75 beygirlik versiyon. Benim için en önemli şey motorun kendisi, sağlığı, sorunsuzluğu. Performans beklentim yok. %90 şehir içinde kullanılacak zaten. Bu motor bildiğim kadarıyla PSA grubuna ait HDi motorlardan. 1.5 olanları iyi diye biliyorum ama sizlere danışmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Şehir içi için uygun bir araç hocam motoruda sorunsuz az yakar çok kaçar hesabı piyasası da olan bir araba istediğiniz zaman alır satarsınız hayırlısı olsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı