2013 Jetta 1.6 TDi Comfortline vs. 2017 Megane 1.5 DCi Joy

Benim tercihim Megane olurdu, özellikle 2 araçta otomatik ise Megane seçimim daha kesin olurdu. İkisi de çift kavrama şanzımana sahip ve büyük ihtimal kuru kavramaya sahipler. 2013 model daha eski, dolayısıyla daha fazla kullanılmışsa şanzıman arıza ihtimali 2017 modele göre daha yüksektir. DSG üzdüğünde de tam üzüyor, unutmayın. Reno'nun EDC'si de üzer ama biri 7 yıllık, diğeri 3 yıllık. Matematik basit.

Ha bu parayı Megane'a ve Jetta'ya bayılmak yerine Mazda 3 alırdım da, girmeyelim şimdi oraya :D
 
Katılıyorum size, bu işler biraz kafa karıştırıcı oluyor. Özellikle araba konusunda ki insanoğlu her zaman daha iyisini istiyor. Şöyle bir durumda söz konusu elindeki para ile en iyi alabileceği aracı düşünüyor. Karşı taraftaki insan ve şöyle düşünüyorum. Yazılanlara bakarak donanım mı istiyor yoksa konfor mu istiyor? Mesaj sahibi bunlara açıklık getirirse bizde ona göre tartışma yaparız. Kıyas yaptığı araba Renault ve Volkswagen. Lütfen bu iki markayı ele alarak yorum yapalım. Yıl km farkına girmeyelim derim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

Mesajım yanlış anlaşılmış galiba. Benim VW fanlığım olmamakla, maddi imkanlarımız bu araçları kıyas yaptırıyor. Lakin Mercedes severim bilginiz olsun. :) burada artılar ve eksiler konuşuluyor. Bende her iki aracı kullanmış biri olarak ve mesajımda belirttiğim gibi post sahibine yönelik bir mesaj yazdım ve değerlendirdim. Belki benim de bilemediğim bazı şeyler vardır. Güzel bir tartışma olması dileğimle saygılarımla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl önemli değil Volkswagen iyidir ne demek ya? Gerçekten şu yorum akıl tutulması yaratıyor insanda.

Volkswagen'in "Premium" bir araba olmadığını, artık Peugeot, Renault, Citroen gibi markalarda benzer kalitede, hatta şanzıman ve motor olarak daha iyisini yaptığını ne zaman kabul edeceksiniz acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı