2013 model MacBook Pro alınır mı?

bunshiin

Picopat
Apple tarafını ve laptoplar hakkında gram bilgisi olan biri değilim.
2013 model bir MacBook Pro var sizce bu alınır mı? Özellikleri ve ilan detayları görselde.

Screenshot_2023-09-19-21-13-12-377_com.sahibinden.jpg

Screenshot_2023-09-19-21-13-16-117_com.sahibinden.jpg

Genelde eski cihazlarda Apple deneyimi güzel olmuyor, alıyorsun şarjı su gibi gidiyor, belki işlemcisi aşırı ısınıyor, belki de dediği gibi çok temizdir. bir dönem 2012 model macbook pro kullanmıştım, çok sarmadı beni windows kurup devam etmiştim.

Macbook dediğimiz şey çok büyük bir bölümü şarj. 10 yıllık pilden performans beklememek lazım. ayrıyetten son güncellemeleri alamadığın için canın sıkılacak.
M1 macbook air 8gb bile olsa senin işini daha çok görecek ve macbook deneyimi yaşayacaksın. ama maddiyatın yerindeyse 16 gb ramli bir macbook M1 işini fazlasıyla görecektir.

atarsın çantana 12-14 saat kadar şarj süresi tanıyor normal günlük kullanımda. tıkır tıkır işlerini halledersin.

Benim gözümde şarjı uzun süre dayanmayan bir macbook, macbook değildir. Ekranı olan Mac minidir anca.

Aynı paraya alacağın Ryzen/Intel 5 veya 7 hatta 3 işlemcili bir notebook kesinlikle çok daha iyi performans gösterecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı