2013 yıllarında uzayda geçen oyunun adı nedir?

ibrahimykr1

Picopat
Katılım
24 Ocak 2023
Mesajlar
32
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, savaş oyunuydu sanırım 2012 - 2013 yıllarında oynamıştım. Tam net hatırlamıyorum ama değişik uzay araçlarına binip sürme şansın oluyordu star wars evreni gibi yerlerde geçiyordu oyun. Büyük canavarlar ve Büyük araçlar vardı, onları sürebiliyordun. Multiplayer değildi Star Wars oyunlarını tek tek indirdim ama bulamadım. İnternet cafe'de oynamıştım..

Hatırladıklarım:
Değişik silahlar vardı, (ışın atıyordu)
Çok büyük bir mekanlarda geçiyordu
Uzay araçlarına biniliyordu
Yaratıklara da sanırım biniliyordu (bunda emin değilim.)

Yardım edin, her 2,3 sene de bir aklıma geliyor bulamıyorum..
 
Merhaba arkadaşlar, savaş oyunuydu sanırım 2012 - 2013 yıllarında oynamıştım. Tam net hatırlamıyorum ama değişik uzay araçlarına binip sürme şansın oluyordu Star Wars evreni gibi yerlerde geçiyordu oyun. Büyük canavarlar ve büyük araçlar vardı, onları sürebiliyordun. Multiplayer değildi Star Wars oyunlarını tek tek indirdim ama bulamadım. İnternet Kafe'de oynamıştım.

Hatırladıklarım:
Değişik silahlar vardı, (ışın atıyordu)
Çok büyük bir mekanlarda geçiyordu.
Uzay araçlarına biniliyordu.
Yaratıklara da sanırım biniliyordu (bunda emin değilim.)

Yardım edin, her 2,3 sene de bir aklıma geliyor bulamıyorum.

Oyunun baş karakteri İsaac Clarke miydi Dead Space 3 2013 yılında çıkmıştı o olabilir, her çeşit silah yapabiliyoruz büyük mekanlar her 3 Chapter'nin biri başka gezegenlerde gemilerde geçiyor.

dead-space-media-slider-centrifuge-room-after.jpg
 
Oyunun baş karakteri İsaac Clarke miydi Dead Space 3 2013 yılında çıkmıştı o olabilir, her çeşit silah yapabiliyoruz büyük mekanlar her 3 Chapter'nin biri başka gezegenlerde gemilerde geçiyor.

Eki Görüntüle 1825825
hocam karakteri tam hatırlamıyorum, ama zayıf kuru bir şeydi diyebilirim. bir de ben 2013 dedim, belki 2012'de olabilir tarih konusunu net bilmiyorum.

Savaş oyunuydu, karakter bir cepheden diğer cepheye gidiyordu, bazen büyük araçları kontrol edebiliyor onları sürüyor onlarla bile ateş edebiliyordu, havada uçuşan bazı jetler vardı

ayrıca bir gemide geçmiyordu sanırım açık bir alan olduğunu hatırlıyorum. (belki de yanılıyorum ama kapalı bir alan değil üst tarafta jetler geçebiliyordu.)

ayrıca savaş oyunu derken, tek bir oyuncu savaşmıyordu / bizim askerler onların askerleri
evren savaşı tarzında bir şeydi
 
Mass Effect serisinden bir oyun olabilir mi?
Ne yazık ki o değil. nasıl detaylar versem bilmiyorum ama aklıma gelen her şeyi yazdım. bence uzay evreni değilde bir savaş alanı gibi de düşünebilirsiniz.

Mesala up uzun ayakları olan bir robot vardı, gövdesi küçük lazer atıyordu ona bile biniliyordu..
 
Valla aklıma DarkOrbit geldi ama.
Web Tarayıcı oyunu değil.

Titanfall olabilir mi?
Karakterimiz robot değil, büyük bir alanda savaş yapılıyor.
Star wars gibi jedallar var ama bunlar silah sıkıyorlar, sonra karakterimiz robot benzeri araçlara binebiliyor. Ben de hatırlamıyorum tam net her şeyi yazdım..
Tifanfall değil ama

sahra çölüne benzer gibi toprağa benzer bir alanda savaşıyorlar.
 

Geri
Yukarı