2014 model VW Polo GTI alınır mı?

retr032

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller bir sorum size ben VW polo gtı almak istiyorum 2014 tabii yapacağım birkaç değişiklik var sizce polo gtıda bana DSG sorun çıkarır mı?
Sadece ondan korkuyorum yapacağım modifiyeler.

Egzoz.
R8 bobin.
Buji.
Hava filitresi.
Race chip ( 51HP 75nm arttırıyor )
Standart şeyler.
Muhtemelen sonunda.

235HP 330nm tork kağıt üzerinde çıkacağını düşünüyorum sizce DSG bu kadarına dayanır mı? Teşekkürler.

Dayanır tabii ki de 4x4'lük 280HP Passat'lar da da DSG şanzıman var ve arıza yapan görülmedi daha.

Evet biliyorum ama DSG kendi içinde 6 çeşite ayrılıyor
DQ2007250KURU KAVRAMA
DQ2506400ISLAK KAVRAMA
DQ3807380ISLAK KAVRAMA
DQ5007550ISLAK KAVRAMA
DQ51110550ISLAK KAVRAMA
DQ501

Dayanır tabii ki de 4x4'lük 280HP Passat'lar da da DSG şanzıman var ve arıza yapan görülmedi daha.

4x4 olan Passat'lar muhtemelen dq 380 şanzımana sahiptir.

Herkese iyi sosyaller bir sorum size ben VW polo gtı almak istiyorum 2014 tabii yapacağım birkaç değişiklik var sizce polo gtıda bana DSG sorun çıkarır mı?
Sadece ondan korkuyorum yapacağım modifiyeler.

Egzoz.
R8 bobin.
Buji.
Hava filitresi.
Race chip ( 51HP 75nm arttırıyor )
Standart şeyler.
Muhtemelen sonunda.

235HP 330nm tork kağıt üzerinde çıkacağını düşünüyorum sizce DSG bu kadarına dayanır mı? Teşekkürler.

Hocam bende 2013 model VW polo 1.4 TSI GTI var arada ne kadar fark var bilemem ama 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmemiş bulunmaktayım. Ortalama yakıyor yani o açıdanda rahat olabilirsiniz.

Hocam bende 2013 model VW polo 1.4 TSI gtı var arada ne kadar fark var bilemem ama 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmemiş bulunmaktayım. Ortalama yakıyor yani o açıdanda rahat olabilirsiniz.

Eyvallah hocam ama 2013 yılında DSG'nin megatronik aırzasını verdiğini duymuştum ama yine de sağ olun peki kaç binde araç.

Yazılımlı kullanacaksan dsg yazılımınıda değiştir. Kimse bir sorun yaşamazsın diyemez çünkü kapalı kutu ne çıkacağı belli olmuyor bunlarda. Bende 1.4tsi 160hp kullanıyorum. Şanzımanımın desteklediği max tork değerine araç stok halde zaten sahip oluğu için yazılım bile attırmadan kullanıyorum. Şanzıman kırma v.s birşey yaşamadım ama bir kere mekatronik kartını değiştirdim. Benim sürmeme kırılmıyorsa demekki sağlam şanzımanlar.

O yıllara ait kuru kavrama DSG’ler saatli bomba ben olsam almazdım. Sadece DSG de değil, çift beslemeli 1.4 motorlarda sıkıntı çıkarmaya yatkın motorlar. Yorgun bir araca denk gelirseniz çok yorar. Masrafına, usta nazına vs. katlanırım derseniz alınabilir.

O yıllara ait kuru kavrama DSG'ler saatli bomba ben olsam almazdım. Sadece DSG de değil, çift beslemeli 1.4 motorlarda sıkıntı çıkarmaya yatkın motorlar. Yorgun bir araca denk gelirseniz çok yorar. Masrafına, usta nazına vs. katlanırım derseniz alınabilir.

Eyvallah hocam bir de şey buldum Honda Civic 1.5 Extreme Plus 182 HP en iyi jaopon Japon'dan devam etmek lazım.

160,000 de hocam.
Eyvallah hocam bir de şey buldum Honda Civic 1.5 Extreme Plus 182 HP en iyi japon Japon'dan devam etmek lazım.

O yıllara ait kuru kavrama DSG’ler saatli bomba ben olsam almazdım. Sadece DSG de değil, çift beslemeli 1.4 motorlarda sıkıntı çıkarmaya yatkın motorlar. Yorgun bir araca denk gelirseniz çok yorar. Masrafına, usta nazına vs. katlanırım derseniz alınabilir.
Eyvallah hocam bir de şey buldum Honda Civic 1.5 Extreme Plus 182 HP en iyi japon Japon'dan devam etmek lazım.

Yazılımlı kullanacaksan dsg yazılımınıda değiştir. Kimse bir sorun yaşamazsın diyemez çünkü kapalı kutu ne çıkacağı belli olmuyor bunlarda. Bende 1.4tsi 160hp kullanıyorum. Şanzımanımın desteklediği max tork değerine araç stok halde zaten sahip oluğu için yazılım bile attırmadan kullanıyorum. Şanzıman kırma v.s birşey yaşamadım ama bir kere mekatronik kartını değiştirdim. Benim sürmeme kırılmıyorsa demekki sağlam şanzımanlar.
Eyvallah hocam bir de şey buldum Honda Civic 1.5 Extreme Plus 182 HP en iyi jaopon Japon'dan devam etmek lazım.

Civic Polonun gerisinde kalabilir. Daha önce bende yazılımlı 207gt varken roll'de rahatlıkla geçiyordum. Yinede tercih meselesi. Hangisi sizin içinize siniyorsa onu tercih edin. Civic daha sorunsuzdur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı