2014 yapımı AC Unity'in grafikleri günümüz oyunlarından nasıl çok daha iyi olabiliyor?

Ayrıca ek bir bilgi daha; anvilnext motorunu AC Valhalla'da da kullandılar. Tabii aynı şekilde değil. Unity oyununda dönemin şartlarını epey bir zorladılar.
İlk mesajımda hangi oyun motorunu kullandıklarını belirtmiştim. :)

Teşekkürler hocam şimdi gördüm gerçekten harika :D
Bu arada Valhalla en sevdiğim AC oyunu viking temasını sevdiğimden dolayı. Orada da grafikler ve atmosfer ilginç şekilde viking tarihini hissettiriyordu. İnanılır gibi değil, okullara ders kitabı olarak verilmeli yaptıkları bu iş.

Evet hocam, Ubisoft Fransız asıllı şirket ve AC Unity Fransa'da geçiyor gerçek mekanları yerleri adamlar birebir oyuna eksiksiz bir şekilde eklemişler, yıllar önce notre damede bir yangın vardı yapıyı restore etmek için AC Unity'deki notre dame modellemesini kullandılar.
Duymuştum rüyamda görsem inanmazdım ama haberini gördüm resmen gerçek bir olay :D. Oyunda Notre Dame inşaat gibi tasarlanmış görüntülerini gördüm adam yeni baştan birebir yapmışlar.

Teşekkürler hocam şimdi gördüm gerçekten harika :D
Bu arada Valhalla en sevdiğim AC oyunu viking temasını sevdiğimden dolayı. Orada da grafikler ve atmosfer ilginç şekilde viking tarihini hissettiriyordu. İnanılır gibi değil, okullara ders kitabı olarak verilmeli yaptıkları bu iş.

Hocam zaten AC serisi her zaman tarih ve mekanlarıyla öne çıkmıştır ben yıllar önce AC Ezio üçlemesi oynamıştım oyun beni büyülemişti Ezio'nun hayatı çilesi acısı yaşadıkları, olay örüntüsü müzikler, Revelations'da bir görevde gemide bir adam vardı Türkçe konuşuyordu ahmak yanlış yaptın baştan başla diyordu 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı