RDR2'nin grafikleri çok abartılıyor

Bence grafik konusu tartışmaya açık olan bir şey değil iyiyse iyidir kötüyse kötü ve bu net olarak iyi.

Son düzenleme:
Sen şimdi 2 yıllık oyunla 6 yıllık oyunu karşılaştırıyorsun ama. Grafik konusu günümüzde bence tamamen kişisel zevke göre dayalı olmuş eskiden öyle değildi Crysis'in en iyisi olduğunu herkes bilirdi artık değişti. O kadar çok çeşit varki senin gözüne canlı grafik daha iyi geliyorsa o daha iyi oluyor veya soluk geliyorsa o daha iyi oluyor.
hocam zaten insanlar rdr2 en gerçekçi en iyi grafiklere sahip diyen çok fazla insan olduğu için o kıyaslamayı yaptım. Yoksa arada 4 yıl fark var tabii ki. Yine de 6 yıllık bf1 gibi oyunlar günümüzdeki oyunlardan daha iyi gözüküyor.

Oyun 2018'de çıktığı için hem grafikler eskidi hem de doku kalitesi olarak çok da üst düzey bir oyun değil , daha çok etkileyici gelen açık dünyadaki o atmosfer , bir atın üstünde dağın tepesine çıkıp gün batımını veya tepede yıldızlar ve ayı görünce insan etkileniyor gerçekten ama şuan grafik olarak en etkileyicisi alan wake 2 büyük ihtimal herkes inanılmaz bir iş olduğunu söylüyor görüntü anlamında , onun dışında cyberpunkı da çok beğenmiştim ki kendisi zaten teknoloji demosu gibi bir şey geforce'a ne özellik gelse oyuna da ekliyolar , modlar da tabiki çok katkıda bulunuyor oyunlara , örnek vermem gerekirse ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlemiştim, modlar inanılmaz değiştiriyor oyunu, base haliyle yakından uzaktan alakası yok. Acaba bu modlar sistemi çok zorlar mı onu merak ediyorum. Yoksa base haline bakarsak cyberpunk aşırı iyi kaplamalara grafiklere sahip diyebileceğim bir oyun değil. Bir tlou2 veya horizon etmez benim için. Alan Wake 2 sanırım günümüz piyasasındaki en iyi grafiğe sahip oyun, onu bir gün denemek isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı