Hazır bilgisayar almanın zararlarından birisi. Satıcı size sadece üst düzey gibi görünen bileşenleri gösteriyor sizde "oba bu mükemmel varya ben bunlar her oyunu oynarım" diyip alıyorsunuz sonra vasatlığı görüyorsunuz. En iyisi bu işi bilen kişilere doğru parçaları ve F/P önünde bilgisayar toplatmak.
Zamanına göre sadece kasa olmadığını var sayarak gayet de normal bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Celeron G1610 ekran kartsız sistemi 2.500 TL'ye almıştım 8 yıl önce.
Sistemi size gizli olarak satmadılarsa bir dolandırıcılık yok.
98 yılı işlemcisi dediğiniz işlemci 2014 yılında çıktı, sizde 2014 yılında almışsınız. Adamların İ5-10400 falan koyacak halleri yok. Piyasada ne varsa onu koymuşlar.
Hazır sistemleri (eskiden olan marka PC'ler) ne kadar sevmesem de burada anlattığın marka karalamadan(kötülemek) başka bir şey değil.
Intel® Celeron® G1820 İşlemci (2M Önbellek, 2.70 GHz) özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
Kardeşim aldığını fiyat ve yıla göre hesaplayacaksın. 7 yıl kullanmışsın. Şimdi gelmiş eski işlemci var. Bir zahmet olsun 11. Nesil mi bekliyorsun anlamadım.
İşlemciyi yazıp İntel'in kendi sitesine girince bile kaç yılında olduğu yazıyor. 2014 yılında olduğunuz için 2014 yılı üretimi bir işlemci takılmış, adamların daha üstün bir işlemci takma gibi bir lüksleri yokmuş yani. Fiyatına ve zamanına göre çok da iyi bir PC'ymiş. Aradan 7-8 yıl geçmiş, hiç yükseltme yapmazsanız tabii ki eskiyecek.
Size RTX3090 satmadiklari için üzgünüz.
Şimdi düzgünce parayı verip daha iyi bir PC alabilirdin hata sende dolandırıcılık yok.
O zamanlar sistem özelliklerini bilmemek dizin hatanız.
Birde bir şey sorabilir miyim? Konu başlığı benim yazdığım gibi değil kendiliğinden değişmiş bu nasıl oluyor ayrıca bilgisayarım masaüstü yukarıda laptop yazıyorda kendiliğinden değişmiş anlamadığım bir şekilde.
dolar inşallah iner siyaset ile çok alakam yok ama şuan Tayip inse bile onun yerine geçip ülkeyi düzeltebilecek kimse yok malesef tamamen meclisin değişmesi bile iyi olabilir şöyle ülkenin ekonomisini düzeltebilecek bir babayiğit yok ki düzelsin ekonomik