Arda_4707
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
bize bilgisayara bayağı iyi diye satmışlardı ondan diyorum ve fiyata göre içindeki parçalar çok kötüDolandırcılık tam olarak nerede onu çözmeye çalışıyorum. Bulan yazsın. Zorla kimse mal satmaz ki.
aynen öyle bir hata yaptıkHazır bilgisayar almanın zararlarından birisi. Satıcı size sadece üst düzey gibi görünen bileşenleri gösteriyor sizde "oba bu mükemmel varya ben bunlar her oyunu oynarım" diyip alıyorsunuz sonra vasatlığı görüyorsunuz. En iyisi bu işi bilen kişilere doğru parçaları ve F/P önünde bilgisayar toplatmak.
bilgisayar masaüstü bu arada başlık kendi kendine değişmişZamanına göre sadece kasa olmadığını var sayarak gayet de normal bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Celeron G1610 ekran kartsız sistemi 2.500 TL'ye almıştım 8 yıl önce.
ben internetden baktığım 98 yazıyordu o yüzden öyle yazdımSistemi size gizli olarak satmadılarsa bir dolandırıcılık yok.
98 yılı işlemcisi dediğiniz işlemci 2014 yılında çıktı, sizde 2014 yılında almışsınız. Adamların İ5-10400 falan koyacak halleri yok. Piyasada ne varsa onu koymuşlar.
Hazır sistemleri (eskiden olan marka PC'ler) ne kadar sevmesem de burada anlattığın marka karalamadan(kötülemek) başka bir şey değil.
![]()
Intel® Celeron® G1820 İşlemci (2M Önbellek, 2.70 GHz) Ürün Teknik Özellikleri
Intel® Celeron® G1820 İşlemci (2M Önbellek, 2.70 GHz) özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.ark.intel.com