2014 yılında satılan Casper laptopta çok eski işlemci var

O zaman oyun oynatıyor muydu? Evet. Adam sizi dolandırmamış.
İlk iki sene neredeyse hiç kullanmadık ne zamanki internet geldi asıl o zaman kullanmayı başladım o zamanlar kastığını çok anlamıyordum oyunların ama o zaman oynadığım oyunları tekrar oynayınca kastığını anladım. Örnek verirsek Pes 13 bile kasıyor arada sırada. Ortalma 45 FPS falan alıyorum.

Bu Celeron olayı günümüzde de birkaç yerde görmüştüm Celeron işlemcili bir Laptop'u geçen sene 4500 TL ciavrı bir fiyata satıyorlardı.
Bu laptopta Celeron işlemcili.
1629368047811.png

Bu aleti alıpta oyun performansı beklemeyin bir zahmet.
İlk iki sene neredeyse hiç kullanmadık ne zamanki internet geldi asıl o zaman kullanmayı başladım o zamanlar kastığını çok anlamıyordum oyunların ama o zaman oynadığım oyunları tekrar oynayınca kastığını anladım. Örnek verirsek Pes 13 bile kasıyor arada sırada. Ortalma 45 FPS falan alıyorum.
Hocam bu dolandırılma değil. Oynatıyor mu oynatıyor sonuçta.

Benim beklentilerimi karşılamadığı için bana öyle geldi. Neyse Allah kimsenin bilgisayarını Intel Celeron işlemci takmayı nasip etmez inşallah. :(

Intel işlemciler kötü değilki hocam. Celeron diye düzeltelim isterseniz. Celeron işlemcilerde bir sürü insanın ihtiyacını karşılıyor.

Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın düzelttim. Intel'in çok iyi işlemcileri var.
Bu anlattıklarınız benim zamanında GeForce 7200GS PC'ye WD2 indirmeye çalıştığım zamanlara getirdi.
Sonradan 25GB diye vaz geçmiştim.

Bende acaba GTA 5'i bilgisayar çalıştırırmı diye denemek için GTA 5 yüklediydim. Yükleme süresi 3 hafta falan sürdü bu arada. Oyuna bir kere girdim normal olarak 5 FPS aldım. Ayarlardan grafikleri düşürecektim ayarları yaptım oyun tekrar başlatılacaktı başlamadı 3 hafta bekleyişim gittiydi. :)

Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın düzelttim. Intel'in çok iyi işlemcileri var.

Bende acaba GTA 5'i bilgisayar çalıştırırmı diye denemek için GTA 5 yüklediydim. Yükleme süresi 3 hafta falan sürdü bu arada. Oyuna bir kere girdim normal olarak 5 FPS aldım. Ayarlardan grafikleri düşürecektim ayarları yaptım oyun tekrar başlatılacaktı başlamadı 3 hafta bekleyişim gittiydi. :)

Sizin sisteminiz benimkiye nazaran daha iyi.
Bendeki masaüstünün her şeyi ölü, babama sorsam ona göre 1K eder ama 300TL değeri var.
Bende GTA 5'i küçükken 5GB zannediyordum ama internet gelince 50GB'yi gördüm.

Sizin sisteminiz benimkiye nazaran daha iyi.
Bendeki masaüstünün her şeyi ölü, babama sorsam ona göre 1K eder ama 300TL değeri var.
Bende GTA 5'i küçükken 5GB zannediyordum ama internet gelince 50GB'yi gördüm.
ben bilgisayarımı satmaya kalksam maks 200 TL verirler. Ama belki monitör para edebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı