Ben bilgisayarımı satmaya kalksam maksimum 200 TL verirler. Ama belki monitör para edebilir.
PSU'nuz veya anakart falan güncel ise fiyat artabilir, tabii tam fiyat için bütün parçaları öğrenmeniz lazım.
Ben bilgisayarımı satmaya kalksam maksimum 200 TL verirler. Ama belki monitör para edebilir.
adam bize bilgisayarı öve öve vermeseydi birşey demezdim.Sırf istediğiniz ürünü zamanında seçemediniz diye dolandırılmış mı oluyorsunuz?
Eba canavarı yaz 1k ederben bilgisayarımı satmaya kalksam maks 200 TL verirler. Ama belki monitör para edebilir.
6-7 yaşında mı danışsın hocam@Arda_4707 2014 yılında çıkmış ki o zamana göre dahi zayıf sayılabilecek bir bilgisayardan oyun performansı bekliyorsanız büyük hata yapıyorsunuz. Bu işten anlayan bir büyüğünüze danışmalıydınız. Hata firma da değil sizde.
6-7 yaşında mı danışsın hocam.
Haklısınız da babası danışsa zaten bir tane bilgisayarcıya gidecekti ve çok büyük ihtimalle kazıklanırdı.Hocam PC'yi babası almıştır muhtemelen. Çocuğa güvenerek hareket edilir mi? Bu işten bir anlayana danışsalardı diyorum. Konu sahibi babası annesi eniştesi vs fark etmez.
Benim sistem 1k ediyorsa seneye yeni bilgisayar alabilirsem eğer satıp üstüne eklerim. Benim sistem para etmez sanıyordum.E
Eba canavarı yaz 1k eder. Şaka bir yana hocam çokta kötü değil ya abartmayın. O sistemler monitör dahil 1k civarına satılıyor. Ekran kartınız GTA5'i 720P en düşükte 40 fps+ alır.
Sizin sisteminiz benimkiye nazaran daha iyi.
Bendeki masaüstünün her şeyi ölü, babama sorsam ona göre 1K eder ama 300TL değeri var.
Bende GTA 5'i küçükken 5GB zannediyordum ama internet gelince 50GB'yi gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.