2015 1.4 TSI Golf 7 122 HP alınır mı?

  • Konuyu başlatan RoexN1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 339
O fiyata bineceğin en kaliteli arabalardan biri. Her ne kadar piyasası balon da olsa. Geçen ay 1.0 TSI DSG 2017 olanını aldım ilk 7.5 kasalardan. 950'ye aldım ben tavan kaput hariç boya var. Motor mekanik çok güzel yalıtım çok başarılı gerçekten sınıfının üstünde malzeme kalitesi var. 1.4 TSI güzel motordur üzmez ama 2. VW marka aracım ve bakımlarını hiçbir zaman eksiltmedim hatta yıpranan şeyleri önceden değiştirdiğim çok oldu. Böyle yaparsan bin burdan çine git bişey olmaz ama özellikle meydana gelebilecek soğutma sisteminde ki arazıları ötelemeye başladın mı narin motorlardır şakasız büyük masrafa girersin. DSG alacaksan da 2017 öncesini pek önermiyorum bu yıldan eski DSG'ler biraz sıkıntılı ancak kavrama mekatronik bakımları uzman bir serviste yapılmışsa da kafan rahat binersin ayrıca konforun 5 kat artar. Başta'da dediğim gibi kesinlikle aynı sınıf bir italyan, japon veya fransız ile bu aracı kıyasa girmem. Binenler bilir sadece alman tokluğunu.
 
Hocam comfortline paket gri renk ekstra opsiyonu olarak hız sabitleme sınırlama,oto far,yağmur sensörü ve ön arka par sensörü var
Hocam bence alınır. Araba piyasası zaten yüksek artık o paralara çok da bir şey alamıyorsun, astra falan alabilirsin bir kaç seçeneğin daha var ama golf hoşuna gidiyorsa al gitsin rengi de güzelmiş. Sadece kazası olduğu için eksperini iyi yaptır, araba çalıştığında dinle, kozmetiğine bak içine sinsin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı