2015 Passat verilip 2021 Octavia alınır mı?

ModE

Hectopat
Katılım
22 Mart 2021
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2015 model 1.4 TSI BlueMotion otomatik vites trendline Passat'a sahibim 78 bin kilometrede. Hasar kaydı, boya, değişen hiçbir şey yok. Karadeniz yolculuğuna da çıkacak olduğum için daha az yakan bir araba almak istedim. Araç boş paket olduğu için pek de donanımlı değil. Hız sabitleyici bile yok. SuperB'ler pahalı olduğundan Octavia'lara yöneldim. 1.5 e-tec'lere bakarken 1.0 e-tec'e denk geldim ve başa baş takas yapabileceğini söyledi. Araç 2021 model 1.0 e-tec Octavia Elite 73 bin kilometrede ve sağ ön çamurluğu boyalı, 6 bin TL tramer var. 1.0 e-tec Octavia kullanıcıları memnun mu? Passat verip bu Octavia'yı almak mantıklı mı? Yokuş performansı nasıl? Yardımcı olabilecek kullanıcı varsa sevinirim.
 
Kesinlikle dusuk motor olarak kalmaz ama 1.0 turbo motorlar genelde cok zorlamaya gelecek motorlar olmuyorlar. Cekmez diyenler genelde 1.0 motor kullanmamis kisiler oluyor, gayet guzel cekiyor hele vw grubunun elektrikli motor destekli olanlari 1.5-1.6 atmosferik performansinda neredeyse.
 
Son düzenleme:
Hocam Skoda Octavia 1.0 e-tec motoru ile performans anlamında çok bir sorun yaşamazsınız sizin kullandığınız 1.4 TSI Passat 122 lik ya da 150 lik ise onun performansı daha iyidir elbette ama bahsettiğiniz Octavia 73 binde 2021 model sizin 2015 Passat 78 binde buradan bakılınca Octavia da kısa sürede ortalamanın üstü bir yol yapılmış sizin aracınız km çok iyi donanım olarak sonradan ekleyen yerler var sırf bunun için arabayı satmak istiyorsanız
Ek olarak Opel Insignia da bakabilirsiniz onlarda geniş kullanılışı aile aracı olmaya uygun 1.6cdti 136hp versiyonu sorunsuz
 
Yanıtlarınız için teşekkür ederim hepinize. 1.0 almaktan vazgeçtik denilebilir. Şimdilik duruyoruz öyle.
 

Octavia'nın 1.0 versiyonunu önermiyorum, alacak arkadaşlar uzak dursunlar. Satıcıların lafına inanıp sorunsuz bir araç aldığınızı düşünmeyin. İlgili model ve motor trafiğe çıkalı kaç sene oldu fakat bir türlü elektronik arızaların önüne geçemediler.
Makyajlanan ve önümüzdeki haftalarda ülkemize gelecek olan yeni Octavia'da 1.0 eTec motoru elektronik sıkıntılardan sebep kaldırdılar.
Şikayetlere göz atacak olursanız sorunların %90'ı 1.0 eTec motorda yaşanmış.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…