Öncelikle teşekkür ederim. Normal ekranı Küçük olduğu için bazıları görüşü biraz kapatıyor demiş gece göz alıyor vb. Sikayetlar okudum siz böyle sorunlar yaşadınız mı?Geçen sene bu zamanlarda Clarion marka bir cihaz taktırmıştım. Ankara Ostim'de Emr Garage diye bir yerde. Tam emin olmamakla beraber 6/32 ya da 4/64 bir cihazdı sanırım. 1 senedir kullanıyorum, sadece tek bir işlev için taktırdım ve sadece o işlev için kullanıyorum, CarPlay. Sorunsuz çalışıyor, bağlanma sorunu olmuyor, takılma olmuyor. Native cihaz gibi tertemiz CarPlay kullanabiliyorum. Arabama binip "Abi bunu sonradan mı taktırdın, orijinal gibi duruyor" diyen birçok kişi oldu. Hala var mıdır bilmiyorum ancak kendi tecrübeme istinaden tavsiye ederim.
Taktırmadan bana da demişlerdi ancak taktırdıktan sonra böyle söyleyen arkadaşlarım çok beğendiler. 1 yıldır kullanıyorum ben, görüşü kapattığını düşünmüyorum hocam. Her gün yollardayım. Bence klimanın orda olmasındansa bu kısımda olması çok daha rahat.Öncelikle teşekkür ederim. Normal ekranı Küçük olduğu için bazıları görüşü biraz kapatıyor demiş gece göz alıyor vb. Sikayetlar okudum siz böyle sorunlar yaşadınız mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.