2016 KTM Duke alınır mı?

mark05

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir 17 kasa bir de 16 kasaya bakıyorum, çok arasında kaldım. 16 kasada küçük bir ekran var, diğerinde TFT ekran var, 16 ve 17 kasalarda da aynı teknoloji var mı ABS vs.? İlk acemiliğimi atacağım motor olacak, Duke 125. ABS olmasını istiyorum.

KTM'nin o modelleri Hindistan'da üretiliyor ve dayanıklılık konusunda kötü şöhrete sahipler. (Ki bu normal) Açıkçası KTM'nin Avusturya dışı modellerini önermiyorum, sırf 790'dan bu yüzden vazgeçmiştim iyi ki de geçmişim.

İlk motosiklet olarak tavsiyem arıza çıkarma ihtimali düşük bir model seçin, bütçenizi bilmiyorum ama varsa alternatifi Japon markalardan bakmanızı öneririm, Türkiye şartlarında çok daha mantıklı.

Ekranına göre, görüntüye göre motosiklet seçmek büyük hata olur. Muhtemelen bu cevap yardımcı olur.

KTM'nin o modelleri Hindistan'da üretiliyor ve dayanıklılık konusunda kötü şöhrete sahipler. (Ki bu normal) açıkçası KTM'nin Avusturya dışı modellerini önermiyorum, sırf 790'dan bu yüzden vazgeçmiştim iyi ki de geçmişim.

İlk motosiklet olarak tavsiyem arıza çıkarma ihtimali düşük bir model seçin, bütçenizi bilmiyorum ama varsa alternatifi Japon markalardan bakmanızı öneririm, Türkiye şartlarında çok daha mantıklı.

Ekranına göre, görüntüye göre motosiklet seçmek büyük hata olur. Muhtemelen bu cevap yardımcı olur.

Anladım hocam çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı