2016 model Audi A4 Avant araca egzoz önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anladım hocam. Bir araştırayım. Güzel bir egzozcu bulursam dediğiniz hem maliyet hem de zaman olarak benim için daha iyi olur.

Hangi kasa hocam? E60 falansa bir de .

Anladım hocam. Bir araştırayım. Güzel bir egzozcu bulursam dediğiniz hem maliyet hemde zaman olarak benim için daha iyi olur.
Annemin eski arabasından örnek vereyim. Downpipe yapınca bir kükreme oluştu, sadece downpipe yeterdi ama o zaman araba almadığı için babam, ben kullanıyordum. Özel sistemi ben yaptım, sese hayran kalırdınız o kadar güzel oldu. Videosunu bulup yükleyeceğim.

Anladım hocam. Bir araştırayım. Güzel bir egzozcu bulursam dediğiniz hem maliyet hem de zaman olarak benim için daha iyi olur.

İstanbul'da yaşıyorsanız veya gidebilme imkanınız varsa emil danacıoğlu ( emil exhaust ) 'na gidebilirsiniz. Instagram hesabını inceleyebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

İstanbul'da yaşıyorsanız veya gidebilme imkanınız varsa emil danacıoğlu ( emil exhaust ) 'na gidebilirsiniz. Instagram hesabını inceleyebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkürler öneriniz için. Bursa'da yaşıyorum. Bir araştırayım Bursa'da egzozcu bulabilirim. Bulamazsam İstanbul tek seçenek.

Teşekkürler öneriniz için. Bursa'da yaşıyorum. Bir araştırayım Bursa'da egzozcu bulabilirim. Bulamazsam İstanbul tek seçenek.

Bursalı mısın hemşerim benim dayıoğlu kaportacı tanıdıkları vardık sanayi de istersen buluşabiliriz yardımcı oluruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…