2016 model Audi A4 Avant araca egzoz önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce downpipe yaptır hocam. Ses tatmin eder, susturcuyu da söktürün. O ses yeter de artar. Eğer hala tatmin etmezse, kumandalı yapın diyeceğim ama, susturucuyu söktükten sonra kumandalı da aşırı abartıya kaçar. Siz kumandalıyı boş verin. Direkt downpipe yapın.

Anladım hocam. Bir araştırayım. Güzel bir egzozcu bulursam dediğiniz hem maliyet hem de zaman olarak benim için daha iyi olur.

Bulabilirsem atarım, annemde 5.25 vardı, M5 görünüm yaptık babamla eş olsun diye. :D
Ona bir egzoz yaptık, üf. Gerçek akrapovic sistemi kurduk. Ses o kadar güzel çıkıyordu ki. Gerçek M5'de yanındaydı ama sesler aynıydı neredeyse. :D

Hangi kasa hocam? E60 falansa bir de 😀.

Anladım hocam. Bir araştırayım. Güzel bir egzozcu bulursam dediğiniz hem maliyet hemde zaman olarak benim için daha iyi olur.
Annemin eski arabasından örnek vereyim. Downpipe yapınca bir kükreme oluştu, sadece downpipe yeterdi ama o zaman araba almadığı için babam, ben kullanıyordum. Özel sistemi ben yaptım, sese hayran kalırdınız o kadar güzel oldu. Videosunu bulup yükleyeceğim.

Anladım hocam. Bir araştırayım. Güzel bir egzozcu bulursam dediğiniz hem maliyet hem de zaman olarak benim için daha iyi olur.

İstanbul'da yaşıyorsanız veya gidebilme imkanınız varsa emil danacıoğlu ( emil exhaust ) 'na gidebilirsiniz. Instagram hesabını inceleyebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

İstanbul'da yaşıyorsanız veya gidebilme imkanınız varsa emil danacıoğlu ( emil exhaust ) 'na gidebilirsiniz. Instagram hesabını inceleyebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkürler öneriniz için. Bursa'da yaşıyorum. Bir araştırayım Bursa'da egzozcu bulabilirim. Bulamazsam İstanbul tek seçenek.

Teşekkürler öneriniz için. Bursa'da yaşıyorum. Bir araştırayım Bursa'da egzozcu bulabilirim. Bulamazsam İstanbul tek seçenek.

Bursalı mısın hemşerim benim dayıoğlu kaportacı tanıdıkları vardık sanayi de istersen buluşabiliriz yardımcı oluruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı