2016 model Audi A4 Avant araca egzoz önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. 2016 model A4 avant 1.4 tfsı aracım var. Aracı yeni aldım. Aldığım arkadaşım stage 1 yazılım attırmış araca. Bende egzoz yapayım diyorum. Ben armytrix markasını düşündüm ilk başta. Sesi inanılmaz güzel. Sizin de önerileriniz varsa yazarsanız memnun olurum.
Önce susturucuyu komple söktür, sesini öyle dinle. Eğer tatmin etmezse güzel bir egzoz sistemi yaparsın ama, yakışmaz. Bu araç RS4 değil sonuçta.

Ne alaka? E250 2015 sahibiyim, 260HP ve özel egzoz yaptırdım ve E250 ağır bir araba. A4'e yakışır ama yerinde ses yakışır. Fazla ses de yakışır, tofaş gibi olmadığı sürece.

Bende sizle aynı düşüncedeyim hocam. Arkadaşımda sedan A4 var. O özel egzoz yaptırdı. Çok güzel bende sesi. Öyle egzozu patlak Şahin gibi ses çıkmıyor tabii ki 😀. Tok bir ses olduğu sürece bence güzel olur.

Hocam siz diyorsanız öyle yaparım 😀. Bu arada A4 Avant Passat'tan çok farklıymış hocam.
Önce downpipe yaptır hocam. Ses tatmin eder, susturcuyu da söktürün. O ses yeter de artar. Eğer hala tatmin etmezse, kumandalı yapın diyeceğim ama, susturucuyu söktükten sonra kumandalı da aşırı abartıya kaçar. Siz kumandalıyı boş verin. Direkt downpipe yapın.

Bende sizle aynı düşüncedeyim hocam. Arkadaşımda sedan A4 var. O özel egzoz yaptırdı. Çok güzel bende sesi. Öyle egzozu patlak Şahin gibi ses çıkmıyor tabii ki 😀. Tok bir ses olduğu sürece bence güzel olur.
Bulabilirsem atarım, annemde 5.25 vardı, M5 görünüm yaptık babamla eş olsun diye. :D
Ona bir egzoz yaptık, üf. Gerçek akrapovic sistemi kurduk. Ses o kadar güzel çıkıyordu ki. Gerçek M5 de yanındaydı ama sesler aynıydı neredeyse. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı