2016 model Toyota Auris aracın bakımları nerede yaptırılmalı?

Fearless0600

Decipat
Daha fazla  
Merhaba 2 gün önce Malatya'dan 2016 Toyota Auris 1.6 advance skypack araç satın aldım. Alındığından beri 2 sahip Trabzon ve aldığım 3. sahibi Malatya'da 3 sahip değiştirmiş bende 4. sahibiyim ve bu zamana kadar ki adan Z ye tüm gerekli bakım vs yetkili servislerde yapılmış. Faturaları vs hepsi duruyor. Toyota bu araçlara 10 yıl iyi niyet garantisi veriyormuş. 2026'da garantisi doluyor. Bende yetkilide bakımlarına devam etmek istiyorum ama malum fiyatları çok yüksek oluyor sanayiye göre sizce yetkili servis mantıklı mı yoksa sanayideki ustamızda mı yaptırmalıyım?

Merhaba 2 gün önce Malatya'dan 2016 Toyota Auris 1.6 advance skypack araç satın aldım. Alındığından beri 2 sahip Trabzon ve aldığım 3. sahibi Malatya'da 3 sahip değiştirmiş bende 4. sahibiyim ve bu zamana kadar ki adan Z ye tüm gerekli bakım vs yetkili servislerde yapılmış. Faturaları vs hepsi duruyor. Toyota bu araçlara 10 yıl iyi niyet garantisi veriyormuş. 2026'da garantisi doluyor. Bende yetkilide bakımlarına devam etmek istiyorum ama malum fiyatları çok yüksek oluyor sanayiye göre sizce yetkili servis mantıklı mı yoksa sanayideki ustamızda mı yaptırmalıyım?

Baş ağırtan kroniklere sahip bir araç değil. Serviste yaptırın diyebileceğimiz tarzdan sorun yaratmaz. Sanayiye götürebilirsiniz.

Hocam bazen sanayide yan sanayi parça, sahte yağ kullanımı gibi olaylar duyuyorumda ondan dolayı servis daha garanti ve baş ağrıtmaması açısından mantıklı geliyor. Son bakımını diskler balatalar yağ şanzıman yağı fren yağı vs bayağı birşeylerü değişmiş 22K fiyat almışlar şu an da normal sıvı bakımşarı 15-20 civarıdır diye düşünüyorum. Karar verip önümüzdeki hafta ya sanayidw ya da yetkilide bir bakım yaptıracağım.

Son bakımını Temmuz 2025'te yapılmış 165bindeyken. Araç şu an 173binde aldığım kişi Sivas Malatya arası gidip geliyormuş sürekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı