2016 Skoda Rapid ne kadar eder?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar aracımızı şu an satmayı düşünmüyoruz ama ederi tahmini kaç eder merak ediyorum.
2016 1.2 tsı greentech.
6.500km (kmnin düşük olmasının nedeni babamın iş arabası var onu kullanıyoruz genelde akrabalara AVM'lere veya memlekete gidiyorken Skoda'yı kullanıyoruz)
Bir tane boyası var oda ön tamponun plaka tarafı bir motorcu çarpmıştı küçük bir yerdi zaten.
0 olarak aldık 0 kokusu hala üstünde aracın.

Sizce 700k falan eder mi?

Arkadaşlar aracımızı şu an satmayı düşünmüyoruz ama ederi tahmini kaç eder merak ediyorum.
2016 1.2 tsı greentech.
6.500km (kmnin düşük olmasının nedeni babamın iş arabası var onu kullanıyoruz genelde akrabalara AVM'lere veya memlekete gidiyorken Skoda'yı kullanıyoruz)
Bir tane boyası var oda ön tamponun plaka tarafı bir motorcu çarpmıştı küçük bir yerdi zaten.
0 olarak aldık 0 kokusu hala üstünde aracın.

Sizce 700k falan eder mi?

Plastik aksamda yapılan boya işlemleri boyadan sayılmıyor. Ekspertizde görünmeyeceği için tampon boyalı sayılmaz; bu sebepten ötürü aracın boyası yok diyebiliriz.

2016-2017 arasında sadece Style paket satıldı.
Style üzerinden değerlendirme yapacak olursak;
Manuel ise 450.000TL'ye.
Otomatikse 540.000-520.000TL arasına satabilirsiniz.
2017 model 20.000km otomatik aracı 580.000'e satıyorlar. Gerçek satış rakamı olmadığını hesap edecek olursak maksimum verdiğim rakamlara satabilirsiniz. Ülkemizde maalesef düşük motorlu araçlar alırken hesaplı gibi görünse de matrah muhabbetinden dolayı zamanla fazlasıyla değer kaybına uğruyorlar.
Dediğiniz gibi 2016 senesinde 1.4T veya 1.6 Astra alsaydınız bugün daha fazla değerlenirdi.

Şu an o kadar etmez ama bir yıla eder hocam :D Fiyatlar yerinde durmuyor dediğiniz yıllardaki Rapid'e 500k-600k istiyorlar. Daha çok kafam rahat olsun masrafsız bineyim aracı ama bu paralara çok daha iyi makineler alınır. Sizin aracınızın ederi de dediğim civarlardadır tabii yürüyenini, kozmetiğini görmeden kesin yorum yapamayız ama orijinal 6500km aracın sıfırdan farkı olmaz zaten.

Babam yeni araba almayı düşünüyor gibi ama annem alma araba zaten iyi diyor o yüzden şu an satmayı düşünmüyor dedim alırsak A3 sedan alırız yüksek ihtimal 2020 model falan veya 2022 babam çok ikinci el sevmiyor.

Plastik aksamda yapılan boya işlemleri boyadan sayılmıyor. Ekspertizde görünmeyeceği için tampon boyalı sayılmaz; bu sebepten ötürü aracın boyası yok diyebiliriz.

2016-2017 arasında sadece style paket satıldı.
Style üzerinden değerlendirme yapacak olursak;
Manuel ise 450.000TL'ye.
Otomatikse 540.000-520.000TL arasına satabilirsiniz.
2017 model 20.000km otomatik aracı 580.000'e satıyorlar. Gerçek satış rakamı olmadığını hesap edecek olursak maksimum verdiğim rakamlara satabilirsiniz. Ülkemizde maalesef düşük motorlu araçlar alırken hesaplı gibi görünse de matrah muhabbetinden dolayı zamanla fazlasıyla değer kaybına uğruyorlar.
Dediğiniz gibi 2016 senesinde 1.4t veya 1.6 astra alsaydınız bugün daha fazla değerlenirdi.

Anladım hocam sağ olun geçen babam patronuyla konuşuyorken benim araba kaç eder acaba dedi o yüzden buraya yazayım dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı