2016'dan sonraki önemli şehitlerimiz kimler?

selimtti

Decipat
Yer
Beyazsaray
İyi geceler arkadaşlar. Aile fotoğraflarımızı baskı alıp duvara dekorasyon olması amacıyla 15-20 adet fotoğrafı teker teker düzenli şekilde koyarak kalp yapacağım. Fakat ortasında bir kaç özel insanı ekleyeceğim. Bunların şehitlerimiz arasından olmasını istiyorum. Son zamanlarda şehit olan insanlardan. Başta Ömer Halisdemir, Eren Bülbül, Ferhat Gedik(yanlış bilmiyorsam Gedik'ti.) gibi gibi şehitlerimizi koyacağım.

Siz önem sırasına göre koysaydınız 2016'dan sonra hangi şehitlerimizi eklerdiniz?

Şehit isimleriyle beraber kısa biyografi olacak şekilde hayatını da anlatırsanız (kısaca neden önemli şehit olduğunu) seçmem de kolaylaşır hem de biraz genel kültür bilgisi olur.

Sehitligin onem sirasi olmaz. Birbirleri ile kiyaslanamazlar da.
Bu doğru. Fakat bir darbe gecesini kazandıran şehidimiz var, bir de kalp krizinden şehir olanımız var. Manevi değeri burada hangisinin daha çoktur diye sorsak darbe gecesini kurtaran şehit deriz. Yani öyle düşünürsek hepsinin yeri birbirinden güzel derken manevi değerleri herkesin içinde farklı olabiliyor. Bunu demek istemiştim.

Her şehit önemlidir hocam, böyle saçma bir soru olabilir mi?
Hepsinin yerinin ayrı olduğunu ben de biliyorum. Fakat amacım burada önemli olaylara yön vermiş şehitlerimizi öğrenmek. Şehitlerimizin hepsinin önemi çok çok kıymetli. Fakat demek istediğimi böyle mesajlar farklı yöne çekiyor.

Böyle saçma bir konuya nasıl izin verirler anlamıyorum aklım almıyor ateş düştüğü yeri yakarmış harbiden.
Konum sizin içinizde olan manevi değeri yüksek olan şehit. Atıyorum akrabanız şehit olmuştur, onun manevi değeri daha yüksektir. Bu gözle bakarsanız manevi değer kişiden kişiye değişiyor. Bu sebeple de olayı kişisel sormak istediğim halde yazdığınız mesajın gereksizliği kadar beni bu gün içerisinde başka bir şey meşgul etmeyecek gibi duruyor hocam. İyi geceler, iyi sosyaller size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı