2017 Yılında PS4 alınır mı?

1 yıl sonra PS5 mi çıkacak? Nasıl sallama bir bilgi bu. En erken 2019'da gelecek PS5. Daha PS4 Pro bile bir senesini doldurmadı. Bu Teraflop'lardan bahsederek konuşmakta XBOX One X'den kaynaklı sanırım. 6 Teraflop güç ile 4K'da Minecraft oynamak çok daha iyi olur tabii haklısın!

Alınır. Patlamaz. Patlamadan kastın satamam diyorsan veya çok ucuzlar gibisindense

Satarsın
Zamanla fiyatı düşecektir tabi. Mesela ben 2ay önce slim 1tb hafızalı aldım. 1seneden fazla Sony eurosa garantisi var. Bide god of war remastered oyunu vardı 800₺ aldım

Ucuza temizini denk getirirsen sana bir zararı olmaz ve oyunları pahalı olmasına rağmen takastır yol parasıdır 20-30₺ giderin olur. İlk birkaç oyuna para verirsin sonra gerisi gelir. Örnek 2,el infamous second son 50₺ satıyorlar. Bitirince gene tahmini o fiyat civarında satacam. Sıfır oyuna bişey diyemem. Umarım yardımcı olmuşumdur

Ayrıca Temmuz Psn Plus oyun olarak until dawn bedava veriyor. Yeni bi hesap açıp 14 gün Psn alırsan bedava oynarsın.

Butceniz yetiyorsa pro alin ancak ben daha cok multiplayer oyunlar oynarim diyorsaniz pro almaniz gereksiz olur. Sebebi, ps4 ya da pro farketmez multiplayer oyunlarda fps kilidi var herkes 30 fps olarak oynar.

Arkadaşlar,

Çarşamba günü, DOĞUBANK'tan PS4 PRO 1TB Sony Eurasia Garantisi + 2 Kol + Fifa 17 + GTA 5 + Uncharted 4 satın aldım. Üründen çok memnunum. 1080p'de 60FPS akıcı bir şekilde oyun oynuyorum. Görüntü kalitesi de muazzam. Ancak, FULL HD bir TV'de oynuyorum. İleride çok düşük bir ihtimalle 4K TV satın alabilirim. PS Plus üyeliği aldım 3 aylık. PSN'den bu ay Until Dawn indireceğim, bedavaya. Uzun lafın kısası yapacaklarınız sınırlı kalmıyor. Fifa 17'de Yolculuk, Kariyer modları ve UltimateTeam oynuyorum. GTA 5'de Story Mode, Online oynuyorum. Uncharted 4'ün hikayesini zaten bilmeyen yoktur, on numara. Aynı zamanda oyun türkçe dil desteği de sunuyor, yani hem türkçe dublaj hem de altyazı türkçe. 2017 yılında ise PS4 evet alınır. PS5 2019-2020 yıllarında çıkacağı söyleniyor. Ancak kesin bir bilgi yok şuanlık. O zamana kadar PS4 Pro devam edecek. Alacaksanız şu anlık Slim değil de, PRO almanızı tavsiye ediyorum. Teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı