2018 Ağustos Sistem Tavsiyeleri

Yer
Anteke 31
Daha fazla  
Meslek
Kedi Bakıcılığı
Evet arkadaşlar herkes biliyor doların nasıl bir seviyede olduğunu o yüzden şu an en uygun sistemleri göstereceğim tek siteden göstereceğim sadece bu yazıda farklı sitelerden yaparsak 100 TL daha ucuza gelir muhtemelen ama şimdilik böyle deneyeceğiz.
2000 TL'lik İntel sistem:
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Evet 2000 etmedi ama gene iyi yönden bakarsak o fiyatın çokta üstüne çıkmadı bu giriş seviye bir bilgisayar oluyor ama 150 TL daha ekleyip öbür nesile geçilebilir ki o daha mantıklı olur.
2000 TL'lik AMD sistem:
Evet arkadaşlar yanlışlıkla buraya yanlış anakart koyduğumu hatırladım o yüzden resmi sildim ama sistem 2100 TL ediyor.

Ekran Alıntısı.PNG

2200 TL oldu 2000 diyordum ama anakartı 4 RAM slotlu almak çok daha geliştirmeye açık ve mantıklı o yüzden böyle bakmayın yoksa buda geliştirmeye açık bir sistem.
3000 TL'lik İntel sistem:
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı 2.PNG

3070 TL ediyor G5400+1060 3 GB yerine işlemciyi birazcık daha iyi istiyorsanız kasa aynı kalacak şekilde 3100 TL'ye bunu alabilirsiniz:
Ekran Alıntısı.PNG

Evet oyun için sistemler olduğu için şimdi burada AMD sistem yazmayacağım siz şöyle düşünün 2200 G'li sisteme 1050 Tİ taktığımızı.
Evet bu sistemleri düşük bütçesi olan kişiler yararlansın diye yaptın 4000 üstü bütçesi olanlar içinde yapabilirim zamanım olursa şu an canım sıkıldı açayım dedim sistem tavsiyeleri isterseniz az önce dediğimi de yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı