2018 Civic alınır mı?

leclerc44

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

1.375.000'e Honda Civic eco elegance var sizce alınır mı? Pişman eder mi kullanan veya herhangi bir sıkıntısını duyan var mı?
Veya bu fiyata 1.400 bandında ne alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgili modeli bizzat kullandım. O fiyata veriyorlarsa ya ağır hasarlıdır, ya kilometresi uçmuştur ya da ağır arıza beklentisi vardır. İyice gözden geçirin. Yoksa sürmesi çok keyifli, pek sorun çıkartmayan bir araç.

Alınır. Gayet yakışıklı ve kullanımı keyifli araçtır.

Otomatikse cvt şanzımana alışman biraz zaman alabilir. Boyası biraz incedir dikkat etmek lazım birde ilk serilerde sanırım c sütun direklerde dalgalanma olabiliyordu başka da sıkıntısı yoktur.

1.7 milyona 2021-2022 Accord satilan yerde Civic'e sirf piyasasi var diye bu paralar bana cok absurt geliyor ya ustelik Executive paket bile degil. Honda'da tek uzak durman gereken model atmosferik motorlu olan. Onun CVT'de problem var kalanlar sorunsuz. Aracta ses yalitimina dair hicbir sey yok onu da soyleyeyim. Alternatif 2023 sonrasi 1.5 EcoBlue Focus veya sehir ici kullanimin fazlaysa 1.8 hibrit Corolla bakabilirsin.

1.7 milyona 2021-2022 Accord satilan yerde Civic'e sirf piyasasi var diye bu paralar bana cok absurt geliyor ya ustelik Executive paket bile degil. Honda'da tek uzak durman gereken model atmosferik motorlu olan. Onun CVT'de problem var kalanlar sorunsuz. Aracta ses yalitimina dair hicbir sey yok onu da soyleyeyim. Alternatif 2023 sonrasi 1.5 EcoBlue Focus veya sehir ici kullanimin fazlaysa 1.8 hibrit Corolla bakabilirsin.

Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz.
Senelerdir herkese FK5 kasanın fiyatlarının şişirilmiş olduğunu anlatamadım.
7 yaşında C segmenti arabaya istedikleri para beni hayrete düşürüyor. Muhteşem kalite ve sınıfının standartlarını zorlayan bir araç olsa anlam vereceğim ama benim gözümde ederi bu değil.
Bu fiyat skalasında güncel bir dünya araç alınabiliyor.

Evet konforlu evet sorun çıkartmayacak bir model ama parasını hak ediyor mu kesinlikle hayır araç içeri çok ses alıyor yalıtım çok kötü ve atmosferik motor honda sahipleri kafayı yemiş sırf piyasası var diye 2012/2013 model araçlara 1M para istiyorlar 2015 üstüne çıkınca 1.2M aşağısı yok arkadaş sıfırı bu arabanın 2M zaten gider 1.1M civarına 2022/2023 Megane 1.3 TCI Joy alır keyfime bakarım 1M para vereceksem 2020 Model altına kesinlikle bakmam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı